Naime kada želim poslati mail,mail se normalno pošalje.No sad ako je u mailu samo tekst onda dotična soba kojoj sam poslao mail,ga i dobije,a ako stavim u mail neki attachment(neki dodatak uz poruku) kod mene se mail normalno pošalje,ali ne dobivam nikakvu obavjest da je mail stigao,i isto tako osoba kojoj sam poslao mail ga ne dobiva.U poruci nema nikakvih virusa pa nije to u pitanju.
To mi se počelo događati jučer kada sam slao mail od cca. 3.5 MB,ali jer je slanje dugo trajalo ja sam prekinuo slanje gašenjem Microsoftovog Outlook-a(naime u prometu mi je kazalo da je već poslano preko 15 MB, što nije moglo biti točno, jer kako sam napisao mail je imao 3.5 MB pa sam zato „na silu“ ugasio Outlook).Sada kada želim poslati mail sa bilo kakvom dodatnom datotekom,događa se kao što sam napisao mail se pošalje ali ne stiže ne odredište,dok samo tekstualni mail normalnošalje.
Sad prvo sam mislio da je problem sa Outlook-om,pa sam probao poslati mail sa Windows Mail-om ali se događa potpuno isto.
Neznam da li je problem kod Windowsa ili kod T-Coma,pa ako netko zna što bi moglo biti.
Windowsi su Vista ultimate.
Ne pomaže niti Thunderbird,isti problem.Ne mogu niti sam sebi poslati mail sa dodatkom.