Outlook problem

poruka: 5
|
čitano: 2.747
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Outlook problem

Naime kada želim poslati mail,mail se normalno pošalje.No sad ako je u mailu samo tekst onda dotična soba kojoj sam poslao mail,ga i dobije,a ako stavim u mail neki attachment(neki dodatak uz poruku) kod mene se mail normalno pošalje,ali ne dobivam nikakvu obavjest da je mail stigao,i isto tako osoba kojoj sam poslao mail ga ne dobiva.U poruci nema nikakvih virusa pa nije to u pitanju.

To mi se počelo događati jučer kada sam slao mail od cca. 3.5 MB,ali jer je slanje dugo trajalo ja sam prekinuo slanje gašenjem Microsoftovog Outlook-a(naime u prometu mi je kazalo da je već poslano preko 15 MB, što nije moglo biti točno, jer kako sam napisao mail je imao 3.5 MB pa sam zato „na silu“ ugasio Outlook).Sada kada želim poslati mail sa bilo kakvom dodatnom datotekom,događa se kao što sam napisao mail se pošalje ali ne stiže ne odredište,dok samo tekstualni mail normalnošalje.

Sad prvo sam mislio da je problem sa Outlook-om,pa sam probao poslati mail sa Windows Mail-om ali se događa potpuno isto.

Neznam da li je problem kod Windowsa ili kod T-Coma,pa ako netko zna što bi moglo biti.

Windowsi su Vista ultimate.

Ne pomaže niti Thunderbird,isti problem.Ne mogu niti sam sebi poslati mail sa dodatkom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2009 20:32 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Outlook problem

Probaj stavit novi Outlook, provrti neke antiviralne softverčiće i antimalware pa javi kaj će bit!

Pogledaj po forumima dali netko ima isti problem i kako ga je riješio (upiši približno ključne

riječi problema u google i izlistat će ti nešto sigurno).

Preporuka: prebaci se na Mozilla Thundebird ili neki slični mail klijent!

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Outlook problem

Pa kad saljes binary attachment on ga treba kodirat  ( base64 - neizbjezno povecanje attachmenta u emailu ) da se moze poslat sa emailom, pa valda zato si vidio 15Mb prenesenog...

Ajde probaj attachat mali tekstualni file i posalji ga samom sebi pa vidi oce li stici.

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
17 godina
RE: Outlook problem
Zvekan kaže...

Probaj stavit novi Outlook, provrti neke antiviralne softverčiće i antimalware pa javi kaj će bit!

Pogledaj po forumima dali netko ima isti problem i kako ga je riješio (upiši približno ključne

riječi problema u google i izlistat će ti nešto sigurno).

Preporuka: prebaci se na Mozilla Thundebird ili neki slični mail klijent!

Sumnjam da će mu prebacivanje na drugi klijent pomoći pogotovo na klijent manje kvalitete. Outlook se možda nekome ne sviđa ili nije navikao na njega ali je još uvijek najjači komad softwarea za e-mailova. Ja osobno koristim Windows Live Mail jer mi je jednostavniji i preglednijji, ali na poslu mi je ipak outlook broj 1 zbog exchange servera. Probaj obrisati totalno cijeli mailbox u njemu. 

Tools - mailbox cleanup i maknuti sve mailove (copy pasteaj text od maila kojeg želiš poslati) pa jednostavno kreiraj novi mail. T-com mislim ima limit u veličini datoteke koja se šalje preko samoga maila pa preporučam da datoteke osim ako nisu parsto kilobajta staviš jednostavno na svoj windows skydrive jer ćeš time izbjeći filesize probleme. Provjeri još opcije samoga outlooka i accounta u njemu da ti nije u samome softwareu možda stavljen limit na filesize maila koji želiš poslati.
"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
17 godina
neaktivan
Outlook problem

Nije pomoglo niti reinstaliranje niti čiščenje mailbox-a.Ja ne mogu poslati nikakvi dodatak,niti od 1 KB.Čim ima neki dodatak mail ne stiže na odredište.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2009 21:00 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice