Ljudi imam problem.
Ovako imao sam win 7 pa sam odlucio rusit sistem na windows xp jer imam bolje perfomanse na xp-u.
Kad sam ga instalirao instalirao sam sve drajvere koje mi treba.
Onda sam otisao skinit browser monzillu i kada skidam stane mi na 98,99% i pise 1 sec rem ,onda sam otisao google chrome isto stane na 98,99% i svaki put kada nesto idem skiniti napr neki program itd zamrzne mi se.
E onda sam malo citao po netu i neki su ljudi pisali da trebam iskljuciti firewall.Ja odem iskljuciti firewall kad ono dode ova poruka:Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service ?Yes or NO
Ja stisnem yes i iskljucim ga.Idem ja opet skiniti monzilu i chrome opet stane na 98,99%.Ja ode provjeriti jel sam 100% iskljucio firewall i opet ova poruka Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service ?
Ja opet stisnem yes i nakon 5min opet i opet i opet.
E onda sam odlucio da cu zanemarit mozda ce se popraviti samo od sebe,i isao sam igrat igre.
Kada otvorim bilo koju igru samo doce ikona i nestane.Ponmovno instaliram igru i ponovno instaliram windows opet isiti problemi.
Pa vas pitam kako popraviti:
-Windows Firewall onu poruku
-Kako da mi se ne smrzne download
-I zasto mi nece otvorit igru
PLS HELP :(!