Novi Windows-novi problem :( zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.497
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Novi Windows-novi problem :(

Ljudi imam problem.
Ovako imao sam win 7 pa sam odlucio rusit sistem na windows xp jer imam bolje perfomanse na xp-u.
Kad sam ga instalirao instalirao sam sve drajvere koje mi treba.
Onda sam otisao skinit browser monzillu i kada skidam stane mi na 98,99% i pise 1 sec rem ,onda sam otisao google chrome isto stane na 98,99% i svaki put kada nesto idem skiniti napr neki program itd zamrzne mi se.
E onda sam malo citao po netu i neki su ljudi pisali da trebam iskljuciti firewall.Ja odem iskljuciti firewall kad ono dode ova poruka:Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service ?Yes or NO

Ja stisnem yes i iskljucim ga.Idem ja opet skiniti monzilu i chrome opet stane na 98,99%.Ja ode provjeriti jel sam 100% iskljucio firewall i opet ova poruka Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service ?

Ja opet stisnem yes i nakon 5min opet i opet i opet.
E onda sam odlucio da cu zanemarit mozda ce se popraviti samo od sebe,i isao sam igrat igre.
Kada otvorim bilo koju igru samo doce ikona i nestane.Ponmovno instaliram igru i ponovno instaliram windows opet isiti problemi.
Pa vas pitam kako popraviti:
-Windows Firewall onu poruku

-Kako da mi se ne smrzne download
-I zasto mi nece otvorit igru
PLS HELP :(!

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 9:33 (FaZe wizZY).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Novi Windows-novi problem :(

itko?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Novi Windows-novi problem :(

Napravi system file repair ,za početak: Otvori Command Prompt kao administrator i ukucaj (ili C/P) sfc /scannow i klik na Enter.

Kad završi ,restartaj i probaj ponovno.

Inače ,takve stvari se mogu događati kod modificiranih instalacija Windowsa u kojima su maknuti određeni sitemski fileovi.

Jel tvoj XP original ili neki ''Last'' ,''Black'' ili nešto slično?

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
12 godina
neaktivan
Re: Novi Windows-novi problem :(

XP nije original piratski je i to Black ali taj cd sam uvijek koristio i sve je radilo kko treba

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice