Netflix rezolucija

poruka: 7
|
čitano: 2.602
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Netflix rezolucija

Uzeo sam na probu netflix i najveci problem je sama slika. istina imam low brzinu od 4MBs ali mislim da bih to moralo biti dovoljno za gledanje 480p ili 720p sadrzaja. Zasad ovo sto vidim cini mi se sve sadrzaj od 360p. Promjenio sam playback settings od low a do high a i uvjek slicno. Brzinu ne djelim na ikakav drugi uredjaj i internet mi je sav usmjeren prema Chrome u. 

Jer znam da inace serije kad bih gledao preko drugih servisa u 480p ili u 720p definitivno izgledaju bolje, pa cak i YOUTUBE izgleda bolje u 480p od ovoga. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Netflix rezolucija

nznm et ti moj screenshot na kompu..prvih min je losija slika bila kasnije ovako...ako se koliko toliko moze usporedit

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Re: Netflix rezolucija
Moja brzina je manje više 8,9 mbs i slika je odlična.

1 0 hvala 0
16 godina

miješaš GB (per hour..) i Gb/Mbit .. bite/byte. Po indikatoru (crveno na playu, nema bijelog.. unaprijed), nemaš dovoljnu brzinu. Moguće zbog probnog.. usporedi na YT znat ćeš na što se misli za 'bijelo'..

+ ovisi i o ostatku, opterećenju servera, tvojoj mreži (ne samo PC nego i mobite-tablet..).. pa i kvartu-opterećenju npr doba dana/vikend (po hakomu 50% od nazivne mora i tad..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
Imas vec netflix temu sa tonom pitanja o brzini i bandwithu.

Inace, 5+ treba za HD, i pretplata za hd. Koliki ti je speedtest?

https://help.netflix.com/en/node/306
13 godina
Netflix rezolucija

Hvala svima na javljanju :) 

Brzina mi nije uopce problem i konstantna je. 

Koristim cak i XFast LAN koji mi omogucuje i YouTube u FUllHD u.

Kako koji video ali evo ovaj Arrow na prvu mi je pokrenuo cak i s solidnom slikom. 

I onda preko opcije CTRL + ALT + SHIFT + S : 

Promjenim u malo bolji bitrate i video bude bolje kvalitete. 

Koliko sam shvatio da mi je stalno prikazivalo sliku u 640x480 rezoluciji. Ako je i tolika bila. 

Tu ostaje jedini problem a to je gledanje preko Play Station a na kojem je stalno losa slika.

Paket mi je BTW onaj srednji od 9.99 koji omogucuje HD uz 2 source a gledanja. 

The hidden commands : 

https://qz.com/261426/the-hidden-commands-for-diagnosing-and-improving-your-netflix-streaming-quality/

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 17:04 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Netflix rezolucija

Probaj u Windows 10 aplikaciji gledat ako imaš desetku. I u aplikaciji i meni koji nemam problem s brzinom treba nekoliko sekundi da se prebaci na HD, tako da pričekaš malo kad pokreneš video.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 17:24 (5220).

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice