znam da nije posebno bitno al eto zanima me kako riješit taj problem...znaći na msnu stavim kvaćicu da mi pokazuje što slušam ali ništa....i da koristim wmp u win 7....ako netko zna nek pomaže
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tools -> plug-ins -> windows live messenger music plugin oznaci i toe to
Inače to samo funkcionira ako slušam na WMP alik postoje plugin-si za winamp koji to mogu radit..
pod tools nema plug-ins opcije
Slušam muziku prek Winampa, imam last.fm i scrobbler instaliran i pokazuje mi na MSN-u kaj slušam (naravno - dok stavim show what I'm listening to).
pod tools nema plug-ins opcije
daj stavi sliku da vidimo kak nema :S
Slušam muziku prek Winampa, imam last.fm i scrobbler instaliran i pokazuje mi na MSN-u kaj slušam (naravno - dok stavim show what I'm listening to).
a za winamp najvjerojatnije imas plugin pod nazivom genmsn :)
daj stavi sliku da vidimo kak nema :S
mislio sam da na wmp-u kliknes na tools ... klikni alt pa tools i dalje kako sam ti gore opiso
mislio sam da na wmp-u kliknes na tools ... klikni alt pa tools i dalje kako sam ti gore opiso
too majstore....na prošloj je verziji msn-a radilo samo pa mi sad nije bilo jasno kak neradi....uglavnom problem rješen
too majstore....na prošloj je verziji msn-a radilo samo pa mi sad nije bilo jasno kak neradi....uglavnom problem rješen
a vjerojatno si komp nasilno restartao il ti se sam restartao pa se postavke od wmp-a pobrkaju ( u ovom slucaju to za msn) :)) aj bitno da je rjeseno :)