Nemogucnost pokretanja icega

poruka: 6
|
čitano: 2.024
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Resetirao sam kompjuter jer se sve vise manje pocelo blesavo ponasat - chrome, ie, task manager, jednostavno je sve stekalo.
I tako cekam bar 10 min i ne pali se. Safe mode jednom upalio, sys restore i otada ni u safe mode uc.
Sada pokusavam reinstall windowsa 7 i stoji na setup is starting vec skoro pola sata :/
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nemogucnost pokretanja icega
Nitko nema idehe?
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Nitko nema idehe?

Formatiraj disk i ispočetka pokreni instalaciju.
Provjeri jel ti DVD bootabilan.

Meni je na Setup is starting stajalo minut-dva najviše pa je krenulo dalje.

Ne bi bilo loše ni HDD provjerit jel u redu preko Hirens boot CD-a.

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
16 godina
neaktivan
to ti liči na problem u hardware-u, probaj zamijeniti memoriju, ili provjeriti sa probleme sa hard diskom
14 godina
odjavljen

CLR CMOS i provjeri temperature

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mitsuoka me zamolio da Vam prenesem njegovu poruku (njemu javlja error- nedostupne stranice,pa ne može postat):

Jutros sam najnormalnije pokrenuo instalaciju, instalirao windowse i nemam pojma zašto, ali bez ikakvog problema. Očigledno se ohladio komp pa mu više odgovara. Tko će ga znat... Sad ćemo vidjet što će bit..
AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice