Sitaucija sljedeca:
1) Nemogu da ovrorim fb facebook.com nemoze ni u jednom programu
2) Ima instalirana 2 antivirusa nod32 i avast nijedan nemoze da obrise svesmo pokusavali nemoze
kako to da sredimo zna li iko ?
Sitaucija sljedeca:
1) Nemogu da ovrorim fb facebook.com nemoze ni u jednom programu
2) Ima instalirana 2 antivirusa nod32 i avast nijedan nemoze da obrise svesmo pokusavali nemoze
kako to da sredimo zna li iko ?
Cini se da te komp upozorava da se ostavis fejsa i vratis svom pravom zivotu :)
Napravi ovako, samo umjesto da dodaš sve vezano za fb, ti to pobriši. I obriši taj NOD, jer kad imaš 2 instalirana neradi niti jedan kako treba.
1. stvar FB ti nije toliko primaran, ali vjerovatno firewall blokira pristup mrezi (ko zna koja su podesenja)
2.NIKADA NE SMIJES IMATI 2 ANTI VIRUSNA PROGRAMA NA RACUNALU NIKADA
Suspendiraj (ugasi antiviruse) Control panel pokreni deinstalaciju jednog, nod32 cisto sumnjam da je legalan.
Ukoliko ne moze skini revo unistaler i probaj sa njim.
1. očisti cache browsera
2. restartaj ruter / promjeni IP
3. probaj se logirat s nekim drugim accountom ili na drugom kompu
Sve sam radio?
1. Nemoguce ih je obrisati nema ih u cpanelu
2. radio sam ono ipcpnfig i sl stvari
Ima li jos koj ideju? Ili sistem da ponovo dizem
Frisak format bi rijesio sve mada nije moja preporuka.Istina da bi podizanje sistema na novo sve rijesilo.
Sve sam radio?
Zbog fejsbuka ćeš dizati ponovno Windowse?
Imaš li ti uopće nekakav malware na računalu? U čemu je problem sa deinstalacijom jednog od antivirusa?
Sve sam radio?
Odi u Windows folder -> system32 (ako ti je win 32 bitni) -> drivers -> etc -> otvori file "hosts" sa notepadom, i vidi jel ti tamo linija sa fejsbukom
ako je onda je izbriši...
ovo zadnje je upitno, volim pomagat ljudima al ovdje je veća pomoć da se ostaviš tog fejsbuka i odeš se nać uživo s ljudima
Ma nije zbog fb vec ima 2 antivirusa a i nemogu neke druge sajtvoe nije samo fb.
Tu je sve ok localhost ima samo sto i treba da ima neam nikakvih dodatni zabranjenih sajtvova.
Totalni početnik? Neznaš deinstalirati programe?
Ma nije zbog fb vec ima 2 antivirusa a i nemogu neke druge sajtvoe nije samo fb.
pa makni antivirusne onda...
sta ti uopce pise kad si na stranici
Ako su piratski antivirusi (a pretpostavljam da NOD je) mogu ti blokirati stranice.
Sad se nekako i slažem sa tvojom idejom o reinstalaciji.
1. Stvar koju trebaš napraviti poslije instalacije drivera je staviti AV - preporuka besplatni Avast, sasvim dovoljan.
To se znalo i meni desiti.
Skini besplatnu verziju Malwarebytes' Anti-Malware,uradi quick scan,izbrisi sve sto ti nadje i onda restartaj racunalo
Kako se spajaš na net? I odkuda?
Ti ces da me ucis. Oko racunara znam vise od tebe sigurno !!
Niss. Kao kad pogrijesis stranicu ucitaj ponovo
ADSL
Pokušavaju ti pomoć,a ti tako odgovaraš...
filozofe onda kad si tako pametan sam riješi problem
Upravo bio kod frenda, isti slučaj. Rješenje (privremeno) je bilo da ispred www.facebook.com dodas jos jednom www. Znam da zvuci banalno al pali :/
em si bezobrazan, em tolko znaš da imaš dva AV-a na kompu
Kaže lik koji ima 2 av na računaru.
Mi ti pokušavamo pomoć a ti ovako odgovaraš.
newen, može jedan savjet!?
forum nije chat, stoga moras koristiti dugme uredi ako želiš nešto nadodati! Nije dozvoljeno postati zaredom u kratkom vremenskom intervalu!
Ja bih tu prvo posumnjao na virus... jesi skenirao s nekim alatom što su kolege preporučivali?
em si bezobrazan, em tolko znaš da imaš dva AV-a na kompu
Kako prvo to nije moj racunar ali govor da je moj zato sto mi je prijateljev. A moj racuanr radi perfektno . A ako mislis da si pametnij dacu ti da ih ti obrises?
Ja se izvinjavam svima ali je tako napiso poruku. Izvinite jbg nazivcirao me je taj racunar :(
Ja se izvinjavam svima ali je tako napiso poruku. Izvinite jbg nazivcirao me je taj racunar :(
Kids
newen, može jedan savjet!?
forum nije chat, stoga moras koristiti dugme uredi ako želiš nešto nadodati! Nije dozvoljeno postati zaredom u kratkom vremenskom intervalu!
Ja bih tu prvo posumnjao na virus... jesi skenirao s nekim alatom što su kolege preporučivali?
Hahahahhahaahah. Nije virus vec nisam citirao. Jel moze ovako.