Napravio sam jos jedan User na win xp,problem je sta u njemu nema zvuka.U starom glavnom normalno zvuk radi ,kod logina u novi user normalno se cuje onaj zvuk a npr pustim muzku ili nešt i cuje se skroz malo skoro nista.Gledo sam u onom audio control pojacano je i nigdje nije kvaćica na mute.Dali zna ko u cemu je problem :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napravio sam jos jedan User na win xp,problem je sta u njemu nema zvuka.U starom glavnom normalno zvuk radi ,kod logina u novi user normalno se cuje onaj zvuk a npr pustim muzku ili nešt i cuje se skroz malo skoro nista.Gledo sam u onom audio control pojacano je i nigdje nije kvaćica na mute.Dali zna ko u cemu je problem :D
Logiraj se u tog novog usera i instaliraj drivere za zvuk ponovo.
Reinstaliraj drivere za zvučnu(prije toga tome drugom računu postavi admina).Imao sam i ja slične probleme.Imam viiunu zvučnu i u programu VIA HD audio deck trebala se uključiti opcija "Speaker fill" da bi dobio ton
Jesi provjerio da li ti se možda prešalta audio device na HD audio od grafičke? Moguće je da ti se prebaci na HD audio, a kako ti nije uštekano niš u njega, naravno da ništa ni ne čuješ. Provjeri dakle default audio device i vidi jel sve štima. Ako nisi već sredio sve...
Izbriso sam stare drajvere i skino nove,U contor panel imam Manage sound effect od realtek i tu kad testiram zvućnici rade.Odem u Sound and Audio Devices i piše no audio device tamo di treba pisat ime,zvuk na muzici i ostalom opce neradi. :/