znaci kad nekaj skidam s neta npr. stavim lokaciju da spremi na desktop i on skida i kad dode na 99% na desktopu mi se prikaže i kad završi download onda nestane.
os je windows vista ultimate
jel zna neko u cem je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristiš li firefox?
Imao sam isti problem kao i ti...
Rješenje:
U address bar ukucaj about:config i opali enter.
U prozoru koji ti se otvorio klikni i'll be careful, i promise.
U filter polje unesi "browser.download.manager.scanWhenDone" (bez "")
i duplim klikom promijeni vrijednost opcije koja ti se pojavila iz true u false.
To je to!
koristim internet explorer 7
E možda je vrijeme da pređeš na Firefox ili Operu...
instaliro firefox i sad kad skinem file onda javi ovo ! C:\Users\Palada\AppData\Local\Temp\engleski-visa.zip: Cannot open C:\Users\Palada\AppData\Local\Temp\engleski-visa.zip
! The system cannot find the file specified.
EDIT:Mislim da je riješeno, hvala
2nd Edit: nije rješeno,sad mi otvori file al kad spremim opet nestane nakon nekog vremena
pogledaj na interner options da si nije možda uključena opcija da ti briše download- filove odmah, jer to ti nekad zna biti proble, vjerovatno kad si namještao da ti briše tagove s interneta nešto si slučajno uključio.
di tocno je ta opcija
Ili ti je neka postavka vezana za antivirus. Meni je uvijek dolazilo do 99% i onda mi se pojavilo da antivirus mi skenira file, kada je AV odskenirao onda je tek fajl bilo spremljen. Ako skidaš nešto sitno nije problem, ali ako skidaš rar fajl datoteku koja ima lozinku onda je problem kada ju želi skenirat - a ne može.
iskljucil oba antivirusa i opet isto
iskljucil oba antivirusa i opet isto
koristim internet explorer 7
deinstaliro jedan antivirus i zasad kao radi