Ne radi mi mikrofon

poruka: 4
|
čitano: 3.707
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ne radi mi mikrofon

Pozdrav!!
evo ovako, imam headset speed link medusa NX i do prije par dana sve je radilo oke, ali sada odjednom ne radi mikrofon. probo sam i na drugom kompu tamo sve radi oke... trazio sam po forumima ali sta god probam nkako da proradi.
imam windows 7 i integriranu zvucnu, 
chipset je nforce 470
i Realtek high definition audio driveri (muci me to sto kada instaliram drivere za zvuk ne dobijem nikaki menager uz njih)
mikrofon sam probao pristeka i napred i odozada u komp ali nista... a slusalice rade
prepoznaje mikrofon i ima ovih zelenih crtica a kada pricam nesta se ne cuje...

Luka

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ne radi mi mikrofon
Hydro kaže...

Pozdrav!!
evo ovako, imam headset speed link medusa NX i do prije par dana sve je radilo oke, ali sada odjednom ne radi mikrofon. probo sam i na drugom kompu tamo sve radi oke... trazio sam po forumima ali sta god probam nkako da proradi.
imam windows 7 i integriranu zvucnu, 
chipset je nforce 470
i Realtek high definition audio driveri (muci me to sto kada instaliram drivere za zvuk ne dobijem nikaki menager uz njih)
mikrofon sam probao pristeka i napred i odozada u komp ali nista... a slusalice rade
prepoznaje mikrofon i ima ovih zelenih crtica a kada pricam nesta se ne cuje...

Imam isti problem

Add me Xfire:codnametoncek
15 godina
neaktivan
Ne radi mi mikrofon

ovako imam problem igram cod 2..pomoć...neko vriejem i sve do sad mie islo sve supp dakle igram sa slusalicama koje imaju mikrofon obične slušalice....i sam mi kada ukljucim slušalice se nečuuje ništa na slušalicama nego je sve na zvučnicima za komp..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ne radi mi mikrofon

2 Hydro

(win7) Desni klik na ikonu za sound na taskbaru > playback device > odaberi mikrofon i klik na set as default

nadam se da pomaže......

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 7:25 (sbcreation).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice