Ne otvara Rummikub stranicu

poruka: 10
|
čitano: 2.003
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ne otvara Rummikub stranicu(MAC adresa?)

Pozdrav svima, problem je ovaj. Igram rummikub na laptopu več 2-3 godine. Prije mjesec dana mi neće otvoriti stranicu www.rummikub.com. Probao sve druge pretraživače, čak sam formatirao disc i instalirao friške windowse. Nakon instalacije probao otvorit stranicu , ali ništa. Stalno vrti connecting.

Spajam se na internet preko routera(bnet). Kompjutor u drugoj sobi se normalno spoji na rummicub preko istog routera (wifi), spojim se na rummi i na mobitelu.

Da li to ima veze sa MAC adresom laptopa? Da li taj server od rummikuba blokira moju MAC adresu ili router blokira rummikub mom laptopu?

Ideje, rješenja, molim vas pomozite.

Hvala unaprijed

load stranice rummikub load stranice rummikub
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 19:55 (kroata).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni sve normalno

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i meni na ostalim kompovima i mobitelima, problem je u laptopu ili routeru. Da odmah velim router je cisco EPC2425.

Pa zar nitko nema nikakvu ideju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 19:01 (kroata).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa zar nitko nezna ništa o tome

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ne otvara Rummikub stranicu(MAC adresa?)
kroata kaže...

Pozdrav svima, problem je ovaj. Igram rummikub na laptopu več 2-3 godine. Prije mjesec dana mi neće otvoriti stranicu www.rummikub.com. Probao sve druge pretraživače, čak sam formatirao disc i instalirao friške windowse. Nakon instalacije probao otvorit stranicu , ali ništa. Stalno vrti connecting.

Spajam se na internet preko routera(bnet). Kompjutor u drugoj sobi se normalno spoji na rummicub preko istog routera (wifi), spojim se na rummi i na mobitelu.

Da li to ima veze sa MAC adresom laptopa? Da li taj server od rummikuba blokira moju MAC adresu ili router blokira rummikub mom laptopu?

Ideje, rješenja, molim vas pomozite.

Hvala unaprijed

Radi NATiranja, rummikub ne može znati tvoju MAC adresu. Tu sad ima sila stvari koje treba iskušati i vidjeti da li radi.

Počni s pinganjem navedene stranice.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Radi NATiranja, rummikub ne može znati tvoju MAC adresu. Tu sad ima sila stvari koje treba iskušati i vidjeti da li radi.

Počni s pinganjem navedene stranice.

Hvala ti na brzom odgovoru

IP je 46.38.179.195

ne kužim šta tražim , ali evo rezultat pinganja. 32 byte je poslano 4 puta. 80ms, 71 ms, 51ms, 59ms. TTL je 52

statistic- sent=4  recived=4 lost=0

To je to. Što dalje?

16 godina
neaktivan
kroata kaže...

Hvala ti na brzom odgovoru

IP je 46.38.179.195

ne kužim šta tražim , ali evo rezultat pinganja. 32 byte je poslano 4 puta. 80ms, 71 ms, 51ms, 59ms. TTL je 52

statistic- sent=4  recived=4 lost=0

To je to. Što dalje?

Drugi browser?

A da probaš ju otvoriti preko kakvog proxya? Zalijepi URL u hidemyass.com

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
neaktivan

probao sam i hidemyass, kažem stavio nove windowse i ništa. ne otvara rummikub. da poludiš. router nemože imati veze s tim kad preko njega imam i drugi komp koji se spaja na rummikub, mobitel se spaja na rummi., neznam više što da radim.

ovo preko proxija ne razumijem baš. proguglat ću pa javim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo probao. spoji me na login stranicu, ali kad hoću novu igru napiše da zbog nekomunikacije s serverom nemože se spojiti. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam vipov stick mobilni internet i sa njim mogu na stranice rummikuba, čim se spojim na bnet mrežu neće. Zvao sam bnet i oni kažu da router nema nikakvu zabranu, blokadu ili slično. Bnet se može spojiti na rummikub preko moje veze.

Problem je po mojem u mrežnoj kartici laptopa i vezi s routerom, a kako to riješiti neznam.

Ideje??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice