Nakon nestanka struje problemi

poruka: 15
|
čitano: 3.940
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav prije svega!

Znaci sinoc je nestalo struje na mrezi a pritom komp. mi je bio u sleep modu.

Kada sam ga danas krenuo ukljuciti prilikom bootanja windowsa sve je nekako cudno(slova izmijenjena...npr umjesto RAM pise mi R@M i slicno)

Takodje mi se promijenlia rezolucija ekrana na 800x600(dosad je bila uvijek 1920x1080).Sada rezlociju ne mogu dici vise nego na 1600x1200.

Zna li neko u cemu bi mogao biti problem i moze li se nekako rijesiti?ili da stavim novi sistem?

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jos sam malo istrazivao:

-u device manager sto se tice grafike stoji upitnik i kada udjm pise:"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)"

Kada udjem na nVidia control panel pise: "You are not currently using a display attached to an NVIDIA GPU"

Kada updateujem drivere od graofice prilikom restartovanja compa samo stoji crn ekran, nakon ponovnog restarta ista situacija(rezolucija 800x600..)

Da li to znaci da je garficka crkla ili?

(molim nekog da mi pomogne)

0 0 hvala 0
17 godina

valjda ce netko udijelit koristan savjet,jer vidim da ti je cijeli dan pc u banani.  mislim da je tu nastao kurslus od "spavanja".  ne vjerujem da je ista pregorilo.  kakav si sa backup-om...koji ti je zadnji restore point.  restart masine i biranje opcije vracanja sistema na zasnju dobru konfiguraciju.

pricekaj jos malo,mozda netko sto pametnije predlozi.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

hm,probaj skenirati c particiju na greske i stavi da ih automatski ispravi.

to ce ti napraviti prilikom sljedeceg pokretanja kompa,ne znam sto drugo da predlozim.

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

takodje program cpu-z mi ne prikazije da uopste imam instaliranu grafiku...nekako mi nakon svih ovih poruka sa compa izgleda da nesto nije uredu sa grafikom

-uradio sam i restore na idredjeni datum i nista nije pomoglo

-vadio cmos bateriju i takodje nista

Idem probat skenirat c particiju pa cu vidjeti ima li gresaka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bi na tvom mjestu flashirao BIOS od grafe i maticne (tim redosljedom).

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nakon nestanka struje problemi

hm nez sta da ti kazen instaliraj program TuneUp Utilities 2011 jako je dobar i nez malo se snađi pa mozes s njim dosta toga skenirat(greške itd) ujedno i ispravit svakakve errore .....
probaj ako ti se da ,a ako ti nece nista pomoc onda ti je najlakse bacit reinstall windowsa :D e sad koliko ti imas podataka vaznih na hard disku to vec ..................

”Learn how to protect your wireless network, by first learning how to break it.”
15 godina
neaktivan

Evp nakon defragmacija C particije sve funkcionise kako treba(rezolucija uredu..nema errora 43 i sl.)

Hvala na brzim odgovorima!

Nadam se da se nece vratiti problemi nakon ponovnog restarta

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nazalost opet sve po starom(rezolucija 800x600...) {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

probaj maknuti sve od starih drivera odes i u "regedit" i tamo nades pod system od nvidie sve file-ove i control panel makni i sve od a do ž napravi restart disk cleanup defragment i onda probaj s driverima i probaj manualno..to je zaj**

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ja imam isti problem "you are no currently using a display attached to an nvidia gpu" probao sam reinstalirat windows i onda isto sra*** jel slucajno moze biti problem sto je meni graficka na DVI utor a monitor mi je na VGA pa sam morao uzet adapter jel mozda do toga??? imam xfx nvidia gtx 260 

0 0 hvala 0
16 godina
BugFanNo1 kaže...

Pozdrav prije svega!

Znaci sinoc je nestalo struje na mrezi a pritom komp. mi je bio u sleep modu.

Kada sam ga danas krenuo ukljuciti prilikom bootanja windowsa sve je nekako cudno(slova izmijenjena...npr umjesto RAM pise mi R@M i slicno)

Takodje mi se promijenlia rezolucija ekrana na 800x600(dosad je bila uvijek 1920x1080).Sada rezlociju ne mogu dici vise nego na 1600x1200.

Zna li neko u cemu bi mogao biti problem i moze li se nekako rijesiti?ili da stavim novi sistem?

Hvala!

Crkla grafička, ja sam imao isti problem grafika radi u "safe mode" na najnižoj rezoluciju, kad se vratim normalno u windowse i kad grafika učita driver, onda ekran pocrni. Mislim da nema pomoći, osim zamjene grafičke.

11 godina
neaktivan

a ja sam je tek nabavia to oces rec kako me covik zaj*** jer ja san nju normalno instalira i sve pokrenia windows al jednostavno nece otvoriti nvidia controls

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemam odgovora, ali i ti i Ivo pišete u temi od prije 2 godine, a Ivo odgovara na  prvi post od 25.09.2011, a ne tebi, tako zanemari njegov odgovor

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
11 godina
neaktivan

a ja sam instalira ove jeb*** drivere al uopce ih ne prihvati kao da nisam nista instalira nemogu uc u njih ni nista

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice