pozdrav,
evo maloprije sam u PC stavio još 1 gb ramma ddr, nakon toga kad upalim komp sve uredu, kod pokretanja piše da je nadogradnja uspjela i u perfomansama mi je ta 1 gb priznata, zatim pokrenem bilokoju igru i kod svake igre događa mi se ista stvar: nakon manje od minute igranja ekran počinje se paliti i gasiti, kod restartanja kompa sve je normalno al kad bi opet pokrenuo igru, dogodila bi se ista stvar! koji je problem u pitanju?molim odgovor u što kraćem vremenu.. hvala
da napomenem još da kad ovih 1 gb rama izvadim iz matične, sve ostalo normalno radi!
Nadogradnja rama problem
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.616
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
napajanje ili procesor
ako ne
jesi li ga dobro stavia znaju ponekad priznat da ga imaju a nemogu ga cijelog iskoristit
pogleda sam ti moj pc nije procesor
možda ti brzina rama nije dobra
skini hirens boot cd tamo su ti alati za gledanje hardvera, ako ti se brzina starog i novog rama razlikuju onda je biće to
tj. kupi novi s točnom brzinom
znate koi program s kojom provjerim dali su rami ispravni.
pogleda sam ti moj pc nije procesor
možda ti brzina rama nije dobra
skini hirens boot cd tamo su ti alati za gledanje hardvera, ako ti se brzina starog i novog rama razlikuju onda je biće to
tj. kupi novi s točnom brzinom
daj ne laprdaj gluposti više. različite brzine rama ne mogu raditi takve probleme.
znate koi program s kojom provjerim dali su rami ispravni.
memtest, evo neki
kako se koristi
@ autoru teme - predlažem ti da skineš memtest i testiraš si ram. čini se da ti taj "novi" ram crkava pod opterećenjem. možda je problem u dimm slotu na matičnoj. probaj zamijeniti mjesta ramima pa onda pokušati..
ma znam da u procesoru nije probel mjer je novi , 2 tjedna star..
a evo skinut ću program pa ću vidjet