MSN problem s nudgem

poruka: 9
|
čitano: 1.858
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MSN problem s nudgem

Vec zadnjih pola sata,s kim god pricam preko msn-a dobijam nudgeve po nekoliko puta u minuti.Iskljucio sam opciju send and receive nudges nije pomoglo.Restartao sam kompjuter cak ga i ugasio i problem je i dalje prisutan.Molim Vas pomoc,jer ne uspjevam naci rjesenje na google-u.I ne ne trolaju me preko msn-a vec je stvaran problem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSN problem s nudgem

Itko?

0 0 hvala 0
17 godina
MSN problem s nudgem

vjerojatno neki msn virus

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSN problem s nudgem

Pa zar se preko msn-a moze dobit virus.Ja inace drzim do "zdravlja" svog kompjutera.Pregledam ga svaki dan antivirusom i spybotom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSN problem s nudgem

Ovaj forum me lagano pocinje podsjecati na korisnicku sluzbu T-Coma.Pitas pitanje,nemaju pojma.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: MSN problem s nudgem
Arnold Šrafncinger kaže...

Vec zadnjih pola sata,s kim god pricam preko msn-a dobijam nudgeve po nekoliko puta u minuti.Iskljucio sam opciju send and receive nudges nije pomoglo.Restartao sam kompjuter cak ga i ugasio i problem je i dalje prisutan.Molim Vas pomoc,jer ne uspjevam naci rjesenje na google-u.I ne ne trolaju me preko msn-a vec je stvaran problem

To što netko nudgea zapravo šalju da ti nešto važno i zašto ne chataš s osobom da vidiš što ima reči?

Ako misliš da je visrus isto moguće skeniraj sa Malwarebytes-om pa če vidjet jel ima ili nema virusa.

Recimo ja, osoba je na AWAY status i npr ak nešto važno pitam prijatelje pa pošaljem nudgea i prijatelj mi javi i dopisujemo na msn-u.

Ako ti smeta jednostavno klikni na Sign from out here i to je to.

16 godina
neaktivan
Re: MSN problem s nudgem
Nello kaže...

To što netko nudgea zapravo šalju da ti nešto važno i zašto ne chataš s osobom da vidiš što ima reči?

Ako misliš da je visrus isto moguće skeniraj sa Malwarebytes-om pa če vidjet jel ima ili nema virusa.

Recimo ja, osoba je na AWAY status i npr ak nešto važno pitam prijatelje pa pošaljem nudgea i prijatelj mi javi i dopisujemo na msn-u.

Ako ti smeta jednostavno klikni na Sign from out here i to je to.

Mislim da je on upoznat sa funkcijom nudge-a 

Jesi probao puknut reinstall MSN-a?

mmm... donuts
17 godina
MSN problem s nudgem

pređi na neki drugi chat program,evo ja ti mogu preporučiti digsby

http://www.digsby.com/?utm_campaign=vid&utm_source=vid&utm_medium=vid&utm_content=vid

meni je program odličan,samo se treba par stvari isključiti u optionsima (reklame,i korištenje pc-a u gridu za neka istraživanja.ne da mi se sad gledati točno)

edit:msn je bugovit program,te se ne želi spojiti iako je jućer super radio,te netko od prijatelja dobije neko sranje pa ti stalno šalje poruke na engleskom da klikneš na neki link

Mrzim cheatere iz dna duše
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 21:34 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSN problem s nudgem

Postoje patcheri koji ti modaju messenger tako da ti može non stop nudgeat.

Skini odgovarajući za svoju verziju i odaberi opciju remove nudge shake ili tako nešto.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 23:09 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice