Msn problem-Error code 80070005

poruka: 10
|
čitano: 3.635
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz....

Imam mali problem sa msn vec nekoliko dana se ne mogu logirat na msn...kada upisem

svoju adresu i password javi mi error code 80070005 i da pokusam kasnije...

Da li neko moze pomoci oko ovog.....:-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam sličan problem... tako već mislim 3 dana. ludim bez msn-a :(

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)

0 0 hvala 0
17 godina

S tim blesavim i smotanim MSN-om stalno neke izdarije ne mos na zelenu granu nikako uvjek problemi. No zato je tu Pidgin instaliras ubacis svoj MSN racun i vozi nema problema ima jedna zgodna izreka koja stoji bez greske ko piramide u Egiptu.Nevinašce

http://www.pidgin.im/

Microsoft broke Volkswagen s world record: Volkswagen made only 22 million bugs !

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Msn problem-Error code 80070005

ma znam za pidgin, al nekak mi to nije to. meni je msn zakon.

rambox jel teb radi msn?

17 godina
jurluk kaže...

ma znam za pidgin, al nekak mi to nije to. meni je msn zakon.

rambox jel teb radi msn?

Radi da ali kad ne radi ili zeza tu je Golub a WLM šutnem nogom i miran sam, no tu je i Skype s kojim nema ovakvih gluposti ko na prije spomenutom nesretniku.Nevinašce

16 godina
neaktivan

ja sam riješio problem. comodo mi je blokirao wlcomm.exe, Windows Live Messenger Contacts Server, zato mi je i pisalo your contact list is not available right now

0 0 hvala 0
17 godina
jurluk kaže...

ja sam riješio problem. comodo mi je blokirao wlcomm.exe, Windows Live Messenger Contacts Server, zato mi je i pisalo your contact list is not available right now

To je vrlo cudno ak je blokiral jel on ima WLM u listi sigurnh programa, pa zakaj je onda blokiral jedan proces od sigurne aplikacije. Opet bug neki izgleda na Comodo koji se ponavlja jer bilo je i prije kod njega da blokira bespotrebno neke stvari bez razloga.Cool

16 godina
neaktivan
Ma nije comodo kriv, nego sam ja sam blokirao i označio da to zapamti, a onda sad danas skuzio da msn ne moze bez tog. hh
17 godina
jurluk kaže...
Ma nije comodo kriv, nego sam ja sam blokirao i označio da to zapamti, a onda sad danas skuzio da msn ne moze bez tog. hh

Onda ok ovaj put si sam sebi zamku napravil ali Comodo je poznat po tome da je svojeglav nekad itekak nije to nist novo to je tak.Nevinašce

16 godina
neaktivan
Ma ja s njim nikad nisam imao nikakvih problema. Navikao sam se na njega i ne mjenjam ga za nikaki drugi vatrozid. Samo ga treba dobro naštelat i ide ko podmazan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice