pozz, evo sad idem otvorit mozilu i javlja mi ovo http://www.postavi.com/images/sd4g3i49g7yo6oz5411e.jpg .. sto puta restarto komp , napravio sve sta kaze , ali opet isto...zna netko sta napravit sad?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se to isto događa, ali nakon nekog vremena 20-30 sekunda prođe i sve radi normalno. Ako netko zna do čega je to neka kaže jer i mene zanima.
pogledaj u task manager dal je firefox upaljen
pogledaj u task manager dal je firefox upaljen
Da , tak je i meni prije bilo da mi ne stane nakon 20-30 sec al eto sad se ne miče..a u tasku nema ništa..
Takvu frku moze napravit antivirus koji zastekava neke dijelove browsera probaj maknut antivirus koji imas pa vidi kako bude pa ak je isto barem si to iskljucio!!!
Takvu frku moze napravit antivirus koji zastekava neke dijelove browsera probaj maknut antivirus koji imas pa vidi kako bude pa ak je isto barem si to iskljucio!!!
Nitko?
meni je to isto bilo prošli put kad sam instalira windows odjedanput se počelo stalno palit kad bi izaša sa neta i onda čekaj, ali sda kad sam ga reinstalira sve uredu
i meni se to desava... odem na task manager i iskljucim ga iz procesa i onda kad ga pokrenem odmah ulazim
Ajd daj mi reci kak ti pise u taksu ???? firefox??
Ajde ljudi, pa nije moguće da nitko ne zna još nekakvo riješenje...ne da mi se ni preko safari-a ni opere ni tih fora..hitno