Molim za pomoć,problemi sa sistemom!

poruka: 10
|
čitano: 1.059
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Molim za pomoć

Ne znam više šta da radim.Komp mi je pun problema  koje neznam riješiti pa molim nekog za malo pomoći.

Dakle :
1.

Ovako izgleda moj desktop.Na neku foru se poduplao      ovo iznad ovog dijela teksta ne vidim na ekranu,ali na neku foru postoji i ako prijeđem mišem na taj dio onda izlazi is svih aplikacija!!!??
2.
Zatim,

Kad otvaram taskmanager na taskbaru mi se otvara njegov prozor i u sys trayu se pokazuje cpu usge ali prozor na desktopu,onaj u kojem kontroliram procese se ne diže uopće.

3.
Kad otvaram mozillu treba joj 80-tak sekundi da se otvori i onda kad jednom konačno počne,ne otvara mi 50% stranica a one koje otvara, otvara užasno sporo.
4.
Kompletan sistem mi je usporen za poludit.
5. Imao sam nod 32 i sygate personal firewall. I pršao mi je neki trojan(ne sjećam se koji).Nakon toga sam ih izbrisao i pokrenuo sljedeće programe:Spyboot s&d,ad aware,spywerblaster,Reg. Mechanic,cc cleaner,tuneup utilities,defragmentirao sam C i D diskove.pokrenuo trojan remover,zatim stavio Bitdefender i pokrenuo sve moguće vrste čiščenja sa njim.Svi ti programi su našli po nešto i očistili sve.
Sada kad ih pokrećem ne nalaze ništa.Upotrijebio sam smart defrag, advanced windows care personal i advance windows care.pokrenuo Minimem 1.1 i još uvijek ništa.

Imam sljedeću konfiguraciju

Ako mi neko na osnovu ovoga može dati kakav savjet (osim Format C) bio bih jako zahvalan!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2008 18:00 (Bac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Molim za pomoć
Bac kaže...

.Svi ti programi su našli po nešto i očistili sve.

Možda su očistili i nešto kaj nije trebalo. Nakon svega kaj si napravil nije ni čudo kaj ti windowsi otkazuju poslušnost. Mislim da bi ti bilo najpametnije instalirati friške windowse. I instaliraj 1 vatrozid , neki antivirus i antispyware , te 1 ili 2 tune-up alata , a ne cijelu miješanu salatu .
17 godina
neaktivan

Ja sam te programe instalirao jedan po jedan te ih deinstalirao kako je koji završio.Nisam ih imao sve odjednom na kompu a windowse sam instalirao prije par mjeseci friške!

17 godina
neaktivan

BTW ista stvar koja se događa sa task managerom se dešava i sa Utorrentom,on radi  ali ne otvara se glavni prozor!

16 godina
neaktivan

Reinstal OS-a pomaže?

Čini se kao virus?

Ali može biti slabo napajanje, temperatura......itd itd..iako sumnjan

Mislim da ipak reinstall vindowsa ce bit obavezan!!!

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj nać ne netu te trojane koje imaš i vidi kak ih se rješit. Vrlo vjerovatno si zbrisal nekaj kaj nisi smio i zato ti se to dešava. Slično se i meni desilo kad sam pokupil trojana, izbrisal sam ga i nakon toga komp bi bez razloga zaštekal, pol programa sam moral ponovo instalirat i na kraju sam napravil format C jer nisam mogo izdržat više.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

AVG je našao ovo i svaki put kad ga pokrenem ga ponovo nađe ,kaj da radim?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2008 13:33 (Bac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma lijepo ti bootaj sa cd-a od windowsa, formatiraj C disk i instaliraj si windowse na frisko. To je najpametnije i trebalo bi radit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napravi backup podataka koji ti trebaju, format C, nove w!n i ovaj put lakse s programima za mjenjanje izgleda XP-a...

Sretno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala na trudu!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice