Ne znam više šta da radim.Komp mi je pun problema koje neznam riješiti pa molim nekog za malo pomoći.
Dakle :
1.
Ovako izgleda moj desktop.Na neku foru se poduplao ovo iznad ovog dijela teksta ne vidim na ekranu,ali na neku foru postoji i ako prijeđem mišem na taj dio onda izlazi is svih aplikacija!!!??
2.
Zatim,
Kad otvaram taskmanager na taskbaru mi se otvara njegov prozor i u sys trayu se pokazuje cpu usge ali prozor na desktopu,onaj u kojem kontroliram procese se ne diže uopće.
3.
Kad otvaram mozillu treba joj 80-tak sekundi da se otvori i onda kad jednom konačno počne,ne otvara mi 50% stranica a one koje otvara, otvara užasno sporo.
4.
Kompletan sistem mi je usporen za poludit.
5. Imao sam nod 32 i sygate personal firewall. I pršao mi je neki trojan(ne sjećam se koji).Nakon toga sam ih izbrisao i pokrenuo sljedeće programe:Spyboot s&d,ad aware,spywerblaster,Reg. Mechanic,cc cleaner,tuneup utilities,defragmentirao sam C i D diskove.pokrenuo trojan remover,zatim stavio Bitdefender i pokrenuo sve moguće vrste čiščenja sa njim.Svi ti programi su našli po nešto i očistili sve.
Sada kad ih pokrećem ne nalaze ništa.Upotrijebio sam smart defrag, advanced windows care personal i advance windows care.pokrenuo Minimem 1.1 i još uvijek ništa.
Imam sljedeću konfiguraciju
Ako mi neko na osnovu ovoga može dati kakav savjet (osim Format C) bio bih jako zahvalan!