Minimize problem

poruka: 8
|
čitano: 1.611
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Minimize problem

Imam problem u vezi minimajzanja prozora,kad god minimajzam prozor i zelim ga natrag maximajzat kad kliknem maximize na trenutak vidim samo dio prozora i nakon sekundu se tek pojavi cijeli prozor.Napomena da mi ne radi brdo programa istovremeno pa da mi je procesor preopterecen i da usporava rad kompa..

imam asus m70v laptop,intel duo 2x 2,3 ghz,4gb rama,ge force 9650 1gb,windows sp3...ima li itko kakav savjet kako da mi rad na racunalu bude ugodniji?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minimize problem

Probaj na Control Panel > System > kartica Advanced > Performance Settings > pa pod Visual Effects imaš prva opcija "Animate windows..."

Probaj to i neke druge opcije ovdje.

A može biti da su driveri... ili nešto drugo (čudne su biljke ti compovi Namigiva).

To je prijedlog za win xp, za vistu neznam jer mi se ne sviđa pa je bio format f: (al to je sad druga priča...)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Minimize problem

U pitanju su najvjerojatnije driveri....malo oko toga poradi jer si rekao da brdo prog. ne radi a i virus scan bi dobro došao.
Isti problemi nedavno sa sličnom konfiguracijom sam rješio,sp3 xp je počeo štekati na asus mat.  i ništa nije pomoglo ,dva puta reinstalacija
pa driveri ,update ,ma sve i na kraju instalirao ultimate vistu koja sve drivere sama lijepo poskidala i obnovila i
sve radi savršeno.Tek tada mi je Vista dojavila da su mi driveri u banani,a xp sp3 ništa!!

Private
16 godina
neaktivan
Minimize problem

dakle bilo bi dobro restore system i na sp2?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

..hm...prvo probaj sve skenirati,defrag napraviti i pokušati preko control panela i device managera update drivera,
ako to ne pomogne back up podataka i restore point...pa onda vidi.....

Private
16 godina
neaktivan
Minimize problem

jel moram slijedit ovo  http://support.microsoft.com/kb/950249 ili mogu samo restore i bok?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj tako kako oni savjetuju jer to je uklanjanje sp3-a na više načina(u svakom slučaju su savjeti dobri) ,izaberi koji ti je najlakši...iako prvo sve
provjeri s antivirusnim programima .Probaj nekako napraviti update drivera za matičnu prvo .Govorimm sve ovo jer si i sam rekao da brdo programa ne radi.
Recimo nakon instalacije sp3-a ne radi defragmenter,sporo otvara prozore i ne rade mrežne i slično...to je bio problem s kojim sam se ja sreo
a riješio ga instalacijom Viste jer niti tri puuta reinstal Xp sp3 sa svim driverima nije pomogao.možda tebi pomogne vraćanje na sp2.
Ali i defragmentiraj prvo komp.

Private
16 godina
neaktivan
Minimize problem

skini tuneup 2009 i probaj preko tuneup styler ili tuneup system control

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice