Pozz kolege forumaši
Naime, radi se o sljedećem
Imam fotić koji koristi memory stick pro duo - memorijsku karticu... Na inoj su se nalazile neke slike sve dok pred par dana ja ne uključim fotić, idem pregledati slike a kad ono ništa...!!
Sve slike koje sam na njemu imao jednostavno su bestragom nestale..!! Nisam slučajno isformatirao već su jednostavno nestale!! I sad ja lijepo skinem RECUVA (ovotjedni best program) za recover podataka, instaliram i naravno opet problem... Kad spojim fotić s kompom (via usb kabel) pojavi se folder aka ikona fotića i mogu ući u nju, vidim slike koje sam slikao par minuta prije ali ne i ove koje trebam, pokrenem recuvu ali pod izborom lokacije koju da skenira i napravi recover nema ikone sa folderom fotića... i naravno ništa nisam uspio! Malo prosurfam netom i naiđem na informaciju da nikak neću uspjeti spasiti slike jer komp ne dodjeljuje drive letter memoriji fotića, kao što na primjer daje za usb stick, hdd i ostalom... Sve ovo nebi bio problem da imam card reader, ili u usb, 5in1 i ostalim formama a nažalost niti nitko od mojih frendova... pa me zanima sljedeće... kaj i kak napraviti da dođem do slika...??? Svaka ideja i iskustva su dobrodošla....
Unaprijed THNX