Sta moze biti u pitanju kad se laptop zamrzne(zakoci) na nekih 2,3 sec (nekad se ovo desava na svakih 20-30min, nekad redje a nekad bude i 2h bez ikakvih zakucavanja? Igram igru i odjednom zakoci na tren , upali se lampica od hdd i posle 2,3 sec radi kao da nista nije bilo. A desavalo se ali redje da zakoci igra na 10ak sec i da izbaci na desktop tad se igra iskljuci. Kad gledam film slika se zamrzne a zvuk se cuje. To se desava kad bilo sta radim na laptopu. To je krenulo da se desava od kada mi je srusen sistem.
Proverio sam hdd sa programom Hard Disk Sentinel i pise da je sve perfect. Ulazio sam u safe mode(sa netom) i za sat vremena nisam primetio da blokira jedino sto se laptop strasno zagrejao i morao sam ga iskljuciti. (valjda laptop u safemodu nema regulaciju hladjenja). E sad mnogi kazu da je do temperature ali cistio sam ga kad je i rusen sistem. A i blokira ga 5 min od kad je ukljucen laptop (tad je hladan), kad udjem u operu na tren ga blokira i pise not responding 2-3 sec a mis se moze pomerati i taskbar radi.
To je krenulo da se desava od kada mi je srusen sistem.
Sad da li je do nekih drivera ili hardvera? Moze li neko da mi pomogne?

Me gusta....