Dobar dan!!!
Ovako imam 2 kompa doma, jedan koristi win xp a jedan vistu sp1. Sad me zanima kako da napravim mrezu na ovom kompu di je vista pod nazivom DOMA da mi budu umrezeni ta 2 kompa
Dobar dan!!!
Ovako imam 2 kompa doma, jedan koristi win xp a jedan vistu sp1. Sad me zanima kako da napravim mrezu na ovom kompu di je vista pod nazivom DOMA da mi budu umrezeni ta 2 kompa
Zanima me koliko je teško upisati u tražilicu, recimo google, ti ili bilo tko, pojam "spajanje dva računala u LAN" ili "connecting two PCs" ili nešto slično,i pronaći upute čak i sa slikama, uvijek je lakše postaviti pitanje pa neka se drugi zezaju sa tim.
Ja osobno nikada nisam postavio nikakvo pitanje ovdje na forumu u vezi nekog problema, neće mi ništa novo reći, što nemogu naći za par sekundi na netu, a sad vako moraš čekat i recimo par sati da ti neko dadne zadovoljavajući odgovor, ali eto te tamo
znam ja kako spojit, ali kako u visti podesit da mi se workgroup zove drugacije?
Pa opet u tražilicu upišeš traženi pojam, ali ajde da se ne mučiš
:
Desni klik na My computer - properties - pod Compuert name, domain... sa desne strane ima opcija Change Settings.
hvala perica i physx