Kompaktibilonst zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 874
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Kompaktibilonst

Dobar dan.

Trenutačno imam Gigabyte GA-EP45-UD3 Matičnu ploču staru nekih 5 godina, i sada bih želio upgradati rame i grafičku karticu a to su sljedeći

GigabyteGFGTX960IXOC, 2GBGDDR5, DVI, HDMI i

Memorija KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY White Series, HX316C10FW/8. Znači, dali su ove komponente kompaktibilne sa mojom trenutačnom matičnom.

I još jedno pitanje je dali gore navedene komponente idu na Asus Maximus Extreme matičnu ploču.

Hvala vam unaprijed. 

LP,

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 22:02 (Joxca).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Kompaktibilonst
Joxca kaže...

Dobar dan.

Trenutačno imam Gigabyte GA-EP45-UD3 Matičnu ploču staru nekih 5 godina, i sada bih želio upgradati rame i grafičku karticu a to su sljedeći

GigabyteGFGTX960IXOC, 2GBGDDR5, DVI, HDMI i

Memorija KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY White Series, HX316C10FW/8.

I još jedno pitanje je dali gore navedene komponente idu na Asus Maximus Extreme matičnu ploču.

Hvala vam unaprijed. 

LP,

rame nemres "upgrejdati" jer ti trebas stare ddr2 module!

kartica ti je pak "pre jaka" da imas i najjaci cpu sto ide na tu plocu( cca q9650)

kaj se tice asus max.ext. ploce na nju idu ti rami sto si linkao( no uvjek postoji mogucnost nekompaktibilnosti)

koji uopce cpu i napajanje imas?lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
10 godina
neaktivan
Re: Kompaktibilonst

CPU je DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 2666 MHz (8 x 333), a napajanje je 530w.

U vezi maticne asus max.ext. imam u ponudi nju sa Intel® Core™2 Quad Processor Q9450
(12M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB) .

15 godina
moderator
Kompaktibilonst
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice