Kome vjerovati?

poruka: 6
|
čitano: 1.406
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kome vjerovati?

Dakle radi se o V-coreu,naponu na kojem mi radi procesor.CPU-Z kao i svi ostali programi(i official program od ploce)pokazuju napon od 1.408 u idleu i 1.425 u loadu.Napon procesora je postavljen na 1.425V.E sad BIOS pokazuje napon od 1.438V.Kome vjerovati?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kome vjerovati?

Ja bi Biosu vjerovao.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kome vjerovati?

Molim misljenja iskusnijih forumasa?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Kome vjerovati?

Realno, jedino možeš vjerovati multimetru. Ima ih za kupiti za male pare, a na internetu imaš stranica di ti piše gdje na matičnoj možeš očitati napon.

Ni jedan program ti neće dati točno očitanje, čisto zbog metoda mjerenja.

zoharbizo kaže...

Molim misljenja iskusnijih forumasa?

15 godina
Kome vjerovati?

Cekam jos misljenja.

0 0 hvala 0
15 godina
Kome vjerovati?

Ima li koga za pomoc.{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice