Putem maila, ili nekog servisa, da ga ovaj može snimiti i pogledati?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
SkyDrive
Uploudam ju na svoj SkyDrive u mapu javno i pošaljem mailom link
Torrent.
Google drive, Copy, MEGA, dropbox
Hvala. Kakve su brzine uploada, je li ograničenje samo brzina veze pošiljatelja? I koji od tih servisa ima mogućnost nastavka prijenosa u slučaju prekida veze (koristim GDrive koji to nema, a par puta mi se upload prekinuo kad bih odjednom slao više fajlova)?
koji od tih servisa ima mogućnost nastavka prijenosa u slučaju prekida veze (koristim GDrive koji to nema, a par puta mi se upload prekinuo kad bih odjednom slao više fajlova)?
Torrent
Putem maila, ili nekog servisa, da ga ovaj može snimiti i pogledati?
- ovisi o više sitnica, npr udaljenost. Ako je u HR tad možeš snimiti DVD ili USB i poslati biciklom, golubom (pismonoša), DHLom, poštom.. ili osobno. To je često najbrži način.
- za veće udaljenosti npr AUS-CAN.. elektronički servisi, internet... mail može ako primatelj ima dovoljno velik sandučić, ali slanje i primanje mogu trajati satima..
- torrent može, ako znaš kako. Ako nisi siguran, koristi neki od servisa kao cloud.. ili jumbomail (mislim da je 700MB, podjeliš file). Prednost jer ne mora bit tvoj PC konstantno upaljen, dok za torrent moraš seedati (uz ostale pravno-teh. probleme). Sve ovisi o situaciji, tvojoj i primateljevoj, stotinu 'malih' faktora, jednako i načina rješavanja...
npr, neki dan je onaj 'aviončić' (Antunov) išao na drugu stranu svijeta, uz trafo, mogao si zamoliti pilota da ponese flash disk ako je tvoj rodjak baš u tom selu, dok za đermaniju imaš svakodnevne linije i šofere koji to rade.. ponekad je to brže, jednostavnije.
Hvala svima. Čini mi se da je naj opcija koristiti kombinaciju gmaila i gdrivea.
http://www.tisakpaket.hr/hr-HR/Cjenik.html
Omotnica 5 kuna bilo gdje u HR... Nutra stavis DVD. Doci ce prije nego uploadas.
Puno je veća udaljenost. Ali našao sam i bolje opcije:
1. Skype (skroz sam zaboravio!)
Puno je veća udaljenost. Ali našao sam i bolje opcije:
1. Skype (skroz sam zaboravio!)
Našao si najgore opcije od svih koje si spomenuo :D skype moš zaboravit pukne veza nakon nekih 50-100MB (svaki put skoro), najbolja opcija od svih su ti rekli kolege a to je DROPBOX, provjereno, sigurno i brzo1!!!!
Nisam to znao za Skype. Samo sam vidio da podržava nastavak prijenosa. Ok, probat ću par opcija.