Kako napraviti particiju?

poruka: 33
|
čitano: 20.400
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc??kako uraditi d: participaciju

pozz svima treba mi pomoc kako uraditi d: participaciju formatira sam komp pa sam sve brisa i sada imam samo c: i zelim d: uradit da mogu podatke tamo prebaciti,imam xp proffesional,usao sam u computer management i ne znam kako dalje pomazite ljudi   hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc??kako uraditi d: participaciju
imaš program za to zove se Partition manager pa s njim probaj
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan

pa jel imam di u my computer,ordner manage,jel tu mogu sta napravit???

16 godina
neaktivan

nadam se da si ostavio dovoljno prostora tijekom instalacije za d particiju, skini partition manager i s njime si napravi d, ima o tome dosta tutorijala po netu i youtube, malo si proguglaj.

15 godina
neaktivan

hvala valjda cu se snac a napa me virus pa sve brisa tako i to a nisam ostavia imam samo c : i treba mi sada d :

16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
zoki_25 kaže...

hvala valjda cu se snac a napa me virus pa sve brisa tako i to a nisam ostavia imam samo c : i treba mi sada d :

ako te muče virusi, stavi se besplatn antivirus aviru i eventulano comodo firewall i to ti je dosta ako si prosječni korisnik,  particije si riješi s ovim partition managerom.

15 godina
neaktivan

imam antivirus sve sam sredia samo mi treba taj d : stavit znaci nije tesko za instalirati jel ??

16 godina
neaktivan
javi se nekom tu http://goo.gl/xYSL nemoj da si na kraju još pobrišeš C:
17 godina
protjeran

ZAŠTO JE OVDJE 90 POSTO NEPISMENIH ??? participaciju ? to je sudjelovanje u nečemu.

misliš na PARTICIONIRANJE ili dijeljenje ?

Z
15 godina
neaktivan

to je dobro sto si reka hehe necu nista dirat dok ne znam eeh da nebi sta zeznia :)) hvala ti

15 godina
neaktivan
Pomoc??kako uraditi d: participaciju

Znamo na sta je mislio i dali su mu prijedloge, sta mene sad briga kako je on napisao?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisam dugo radio s njime s obziriom da sedmica nema potrebe za takvim stvarima, ali pogledaj ovdje sve je objašnjeno.

15 godina
neaktivan
zoki_25 kaže...

pozz svima treba mi pomoc kako uraditi d: participaciju formatira sam komp pa sam sve brisa i sada imam samo c: i zelim d: uradit da mogu podatke tamo prebaciti,imam xp proffesional,usao sam u computer management i ne znam kako dalje pomazite ljudi   hvala unaprijed

Gledaj u computer management nadi lijevo pod "storage" "disk management" 

Sacekaj 1-2 sek i pojavit ce ti se sve particije koje imas sad ako ti dolje pise "free space" moci ces napraviti drugu particiju ,ako nemas nikakvog neparticioniranog prostora morati ce koristiti neki drugi program koji omogucuje resize particije. Npr Acronis Disk Director

Ako imas slobodnog prostora kliknes na "free space" i kliknes ikonicu "settings" odaberes npr logical drive i daklje odaberes slovo  i formatiras i to je to.

17 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Znamo na sta je mislio i dali su mu prijedloge, sta mene sad briga kako je on napisao?

ja se nisam tebi obratio ;)

govorim kako su ljudi zbog neobrazovanja i sjedenja za kompom postali nepismeni ! i to je tako. pa kad dođe tražiti posao i ne zna sastaviti dvije rečenice,onda se čudi kako nije primljen.

Z
15 godina
neaktivan

Da znam, poznajem mnoge ljude koji u zivotu nista nisu procitali, nemaju opsiran vokabular i cesto im ponestaje rijeci kada nesto treba objasnjavati, ali sta cu ja sada? Neodlučan

The ONE and ONLY!
15 godina
neaktivan

evo usao sam u storage i disk management.pise mi samo c: gori u vrhu i dolje imam

disk 0:19gb online

disk 1:55,9 gb online

i doli mi ispod ima cd rom 0 i cd rom 1,al kako da sada uradim taj d:  hvala

16 godina
neaktivan
i dalje ti predlažem da odeš pitati u teamviewer temu... biće belaja...
15 godina
neaktivan

evo kad kliknem u disk 1 desnim klikom na NEW PARTITION,onda mi se javi za instalirati NEW WIZARD PARTITION INSTALL,JEL TO TO ???? hvala

16 godina
neaktivan
NE ZNAM! Samo nemoj dolaziti na forum ako shebeš nešto cmoljiti kako si sad sve obriso i stari će te ubit jer je njegov komp (karikiram)
17 godina
neaktivan
zoki_25 kaže...

evo kad kliknem u disk 1 desnim klikom na NEW PARTITION,onda mi se javi za instalirati NEW WIZARD PARTITION INSTALL,JEL TO TO ???? hvala

Zoki...za sada okani se corava posla posto ne znas neke osnovne radnje sa particijama. Najlaksi nacin da naucis nesto o svemu ovome je cesljanje Youtubea i pazljivo gledati.

Greske se placaju sa gubuitkom podataka pa nemoj sebe da dovedes u situaciju da otvaras novu temu koja glasi "Kako vratiti obrisane podatke"

Ili, kao sto ti kazu kolege, trazi pomoc preko TeamViewera

██████████████████████
15 godina
neaktivan
Pomoc, kako napraviti particiju?

Uslikaj disk management  jer nisi nista objasnio kako treba.

Evo tu imas opsirnije ako ne razumijes nesto, pitaj. LINK

I nemoj ovo raditi ako ne znas sto radis pogotovo ako imas nek podatke koji su ti jako bitni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 14:01 (Gigx0n).

0 0 hvala 0
14 godina

Da neotvaran novu temu mene zanima kako proširiti "Available shrink space" ? ako se može

xf: recod8600
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 21:17 (r3c0d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Itko ????? ajde pls

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 21:55 (r3c0d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoc, kako napraviti particiju?
to se nemoze u sedmici...a i neznam zasto bi ti to radio...bezveze si smanjujes jedinu particiju i ostavljas neiskoristeno mjesto na hardu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina

Ma na drugu particiju sam mislio instairatl win8 pa zato. A nista ako se nemoze dobit vise od ovih 12gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pa instaliraj ga na virtualnu masinu lol
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
r3c0d kaže...

Da neotvaran novu temu mene zanima kako proširiti "Available shrink space" ? ako se može

-prvo pročitaj i pokušaj razumjeti text s ekrana, englski nije jednostavan, ali ovdje nije problem jezika nego razumijevanja značenja. ... tad ćeš i sam znati odgovor.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina

Mitch -  Cuja sam da je na virtualnoj dosta sporiji pa zato bi na particiju.

ihush -  Nisam razumia šta si tia reć. Mene zanima samo zašto nemogu particiju raspodijelit npr na c 100mb ova druga tj d ostatak ili ti ga 49gb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
r3c0d kaže...

Mitch -  Cuja sam da je na virtualnoj dosta sporiji pa zato bi na particiju.

ihush -  Nisam razumia šta si tia reć. Mene zanima samo zašto nemogu particiju raspodijelit npr na c 100mb ova druga tj d ostatak ili ti ga 49gb.

Nemozes stavit vise od 13 gb, jer ti tih 13 gb zauzimaju winsi vjerojatno.....

a i na sedmici je to zeznuto, takoder, izbrisat ce ti sve fileove osim winsa ako to napravis....

i na virtualnoj nije sporiji ako se da 2gb rama (ako imas 4) ili 1gb ako imas 2 gb....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice