pozz svima treba mi pomoc kako uraditi d: participaciju formatira sam komp pa sam sve brisa i sada imam samo c: i zelim d: uradit da mogu podatke tamo prebaciti,imam xp proffesional,usao sam u computer management i ne znam kako dalje pomazite ljudi hvala unaprijed
pa jel imam di u my computer,ordner manage,jel tu mogu sta napravit???
nadam se da si ostavio dovoljno prostora tijekom instalacije za d particiju, skini partition manager i s njime si napravi d, ima o tome dosta tutorijala po netu i youtube, malo si proguglaj.
hvala valjda cu se snac a napa me virus pa sve brisa tako i to a nisam ostavia imam samo c : i treba mi sada d :
hvala valjda cu se snac a napa me virus pa sve brisa tako i to a nisam ostavia imam samo c : i treba mi sada d :
ako te muče virusi, stavi se besplatn antivirus aviru i eventulano comodo firewall i to ti je dosta ako si prosječni korisnik, particije si riješi s ovim partition managerom.
imam antivirus sve sam sredia samo mi treba taj d : stavit znaci nije tesko za instalirati jel ??
ZAŠTO JE OVDJE 90 POSTO NEPISMENIH ??? participaciju ? to je sudjelovanje u nečemu.
misliš na PARTICIONIRANJE ili dijeljenje ?
to je dobro sto si reka hehe necu nista dirat dok ne znam eeh da nebi sta zeznia :)) hvala ti
Znamo na sta je mislio i dali su mu prijedloge, sta mene sad briga kako je on napisao?
nisam dugo radio s njime s obziriom da sedmica nema potrebe za takvim stvarima, ali pogledaj ovdje sve je objašnjeno.
pozz svima treba mi pomoc kako uraditi d: participaciju formatira sam komp pa sam sve brisa i sada imam samo c: i zelim d: uradit da mogu podatke tamo prebaciti,imam xp proffesional,usao sam u computer management i ne znam kako dalje pomazite ljudi hvala unaprijed
Gledaj u computer management nadi lijevo pod "storage" "disk management"
Sacekaj 1-2 sek i pojavit ce ti se sve particije koje imas sad ako ti dolje pise "free space" moci ces napraviti drugu particiju ,ako nemas nikakvog neparticioniranog prostora morati ce koristiti neki drugi program koji omogucuje resize particije. Npr Acronis Disk Director
Ako imas slobodnog prostora kliknes na "free space" i kliknes ikonicu "settings" odaberes npr logical drive i daklje odaberes slovo i formatiras i to je to.
Znamo na sta je mislio i dali su mu prijedloge, sta mene sad briga kako je on napisao?
ja se nisam tebi obratio ;)
govorim kako su ljudi zbog neobrazovanja i sjedenja za kompom postali nepismeni ! i to je tako. pa kad dođe tražiti posao i ne zna sastaviti dvije rečenice,onda se čudi kako nije primljen.
Da znam, poznajem mnoge ljude koji u zivotu nista nisu procitali, nemaju opsiran vokabular i cesto im ponestaje rijeci kada nesto treba objasnjavati, ali sta cu ja sada?
evo usao sam u storage i disk management.pise mi samo c: gori u vrhu i dolje imam
disk 0:19gb online
disk 1:55,9 gb online
i doli mi ispod ima cd rom 0 i cd rom 1,al kako da sada uradim taj d: hvala
evo kad kliknem u disk 1 desnim klikom na NEW PARTITION,onda mi se javi za instalirati NEW WIZARD PARTITION INSTALL,JEL TO TO ???? hvala
evo kad kliknem u disk 1 desnim klikom na NEW PARTITION,onda mi se javi za instalirati NEW WIZARD PARTITION INSTALL,JEL TO TO ???? hvala
Zoki...za sada okani se corava posla posto ne znas neke osnovne radnje sa particijama. Najlaksi nacin da naucis nesto o svemu ovome je cesljanje Youtubea i pazljivo gledati.
Greske se placaju sa gubuitkom podataka pa nemoj sebe da dovedes u situaciju da otvaras novu temu koja glasi "Kako vratiti obrisane podatke"
Ili, kao sto ti kazu kolege, trazi pomoc preko TeamViewera
Uslikaj disk management jer nisi nista objasnio kako treba.
Evo tu imas opsirnije ako ne razumijes nesto, pitaj. LINK
I nemoj ovo raditi ako ne znas sto radis pogotovo ako imas nek podatke koji su ti jako bitni.
Itko ????? ajde pls
Ma na drugu particiju sam mislio instairatl win8 pa zato. A nista ako se nemoze dobit vise od ovih 12gb
Da neotvaran novu temu mene zanima kako proširiti "Available shrink space" ? ako se može
-prvo pročitaj i pokušaj razumjeti text s ekrana, englski nije jednostavan, ali ovdje nije problem jezika nego razumijevanja značenja. ... tad ćeš i sam znati odgovor.
Mitch - Cuja sam da je na virtualnoj dosta sporiji pa zato bi na particiju.
ihush - Nisam razumia šta si tia reć. Mene zanima samo zašto nemogu particiju raspodijelit npr na c 100mb ova druga tj d ostatak ili ti ga 49gb.
Mitch - Cuja sam da je na virtualnoj dosta sporiji pa zato bi na particiju.
ihush - Nisam razumia šta si tia reć. Mene zanima samo zašto nemogu particiju raspodijelit npr na c 100mb ova druga tj d ostatak ili ti ga 49gb.
Nemozes stavit vise od 13 gb, jer ti tih 13 gb zauzimaju winsi vjerojatno.....
a i na sedmici je to zeznuto, takoder, izbrisat ce ti sve fileove osim winsa ako to napravis....
i na virtualnoj nije sporiji ako se da 2gb rama (ako imas 4) ili 1gb ako imas 2 gb....