Kako dobit zvuk i sliku na lcd-u

poruka: 13
|
čitano: 3.967
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

trebo bi spojit PC na lcd i zanima me kako da dobijem sliku i zvuk(ZVUK SA LCD A NE PC-A)

dali bi uspelo kad bi uzeo HDMI kabal i spojio lcd sa pc,probo sam sa dvi kabelom li samo sliku dobijem molim pomoc..pozz

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sve ovisi o tome kakve audio ulaze imas na lcd-u.ali ti se sve svodi na to da sa audio kablom spojis line out na kompu sa line in na lcd-u i tako ces dobit zvuk na lcd-u

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+; vga:nvidia gtx260; power:Chieftec power supply 650W,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Kako dobit zvuk i sliku na lcd-u
dadododo kaže...

sve ovisi o tome kakve audio ulaze imas na lcd-u.ali ti se sve svodi na to da sa audio kablom spojis line out na kompu sa line in na lcd-u i tako ces dobit zvuk na lcd-u

a de mi reci jel se moze dobit ako spojim sa HDMI KABLOM lcd i pc
RoBa the ljuti
16 godina
neaktivan

bio taj kabl hdmi ili chinc ili neki deseti, računalo ti nije dvd player ili nest slično da ga se moze tako spojiti,računalo ima zasebni izlaz za zvuk i tu priča završava.hočeš zvuk na jcd-u spoji ga audio kablom iz zvučne kartice na audio in na lcdu-i to je to nema drugog načina!!

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+; vga:nvidia gtx260; power:Chieftec power supply 650W,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

upravo tako. ako želiš zvuk sa lcd-a n tv-u onda bi ti tv morao imati audio out a komp audio in.

što se tiče slike na lcd-u onda je najjednostavnije sa HDMI kabelom ali oprezno jer ti sve geforce-ice nemaju integriran audio propusnik na sebi tako da recimo ako spojiš lcd sa kompom sa hdmi kabelom, dobit ćeš sliku ali ne i zvuk. možda to tebe muči.

što se tiče radoenki situacija je bitno drukčija jer one imaju integrirani audio propusnik.

kod geforceica moraš dobit(a najčešće ne dobiješ) mali audio kabel s kojim grafu spojiš na matičnu. čini mi se da je to nešto kao mali optički audio kabel.

http://http://servis-info.blogspot.com/teorijezavjere.blogspot.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
james_ri kaže...

upravo tako. ako želiš zvuk sa lcd-a n tv-u onda bi ti tv morao imati audio out a komp audio in.

što se tiče slike na lcd-u onda je najjednostavnije sa HDMI kabelom ali oprezno jer ti sve geforce-ice nemaju integriran audio propusnik na sebi tako da recimo ako spojiš lcd sa kompom sa hdmi kabelom, dobit ćeš sliku ali ne i zvuk. možda to tebe muči.

što se tiče radoenki situacija je bitno drukčija jer one imaju integrirani audio propusnik.

kod geforceica moraš dobit(a najčešće ne dobiješ) mali audio kabel s kojim grafu spojiš na matičnu. čini mi se da je to nešto kao mali optički audio kabel.

ovako mislišda če sa kompa dobit zvuk na tv-u;de razmisli još jednom!!!
17 godina
neaktivan

a ti razmislli malo ako vidiš da je čovjek u prvom postu pitao za zvuk sa lcd-a na kompu a ne obratno.

http://http://servis-info.blogspot.com/teorijezavjere.blogspot.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1.pročitaj ponovni ti prvi post

2.lcd tv ima svoje zvučnike kao i neki monitori  i ostali tv-i pa je pitanje da hoće da zvuk sa kompa ide preko tv-a a  ne preko vanjskih zvučnika

3.neču se raspravljat,nije toga vrijedno kad neko tera nešto o nečemu a ni sam nije shvatio

4.i zašto bi čovjek pobogu htio zvuk sa tv-a na kompu dok nešto radi na njemu?????

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 17:54 (dadododo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

napravio sam samo nisam mogo odgovirit jer sam imao crveni karton..

q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dadododo kaže...

1.pročitaj ponovni ti prvi post

2.lcd tv ima svoje zvučnike kao i neki monitori  i ostali tv-i pa je pitanje da hoće da zvuk sa kompa ide preko tv-a a  ne preko vanjskih zvučnika

3.neču se raspravljat,nije toga vrijedno kad neko tera nešto o nečemu a ni sam nije shvatio

4.i zašto bi čovjek pobogu htio zvuk sa tv-a na kompu dok nešto radi na njemu?????

bravo dado...nekima je jednostavno tesko citat hvala
q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
16 godina
protjeran
james_ri kaže...

a ti razmislli malo ako vidiš da je čovjek u prvom postu pitao za zvuk sa lcd-a na kompu a ne obratno.

nemoj bit smesan nije istina....jel vidis ti???
17 godina
neaktivan

Ljudi držite se teme. Vaši ispadi nikome nemogu pomoći, a govore o vašoj kulturi puno. Stoga calm down.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tux Slave kaže...

Ljudi držite se teme. Vaši ispadi nikome nemogu pomoći, a govore o vašoj kulturi puno. Stoga calm down.

neznam kako da se drzim teme kad lik vidi nesto drugo i objasanjva za nesto trece koga to nezanima i ko nije to trazio...ali dobio sam odgovor na pitanje tako da ssew tema moze LOCK-at
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice