Pozdrav, nadam se da cete mi moci pomoci. Davno sam se preko svog gmail acc registrirao na Spotify, koristio premium i prestao ga koristiti s vremenom. Ponovno sam instalirao Spotify i napravio neki xy gmail acc (spojio svoju kreditnu karticu), preko kojeg bi se registrirao na Spotify i dobio 3 mj premium jer sam novi korisnik. Novi gmail acc sam radio preko racunala. Radio sam brisanje aplikacije i obrisalo mi je log in na Spotify. Problem je sljedeci - ne znam kako glasi taj novi gmail acc. Ne znam email adresu preko koje se mogu ulogirati na Spotify. Sve bi to bilo uredu da mi kreditna kartica nije spojena na isti, sto znaci da ce za 3 mj poceti stizati jednom mjesecno naplata za premium haha. Molim pomoc kako saznati taj email. Ponavljam, radio sam ga preko racunala (Chrome browser) na kojem sam cijelo vrijeme ulogiran na svoj postojeci acc gmail. Taj xy gmail sam koristio jednom jer sam morao potvrditi spotify. Postoji li neki history za log inove na racunalu? Cak mi je i na androdiu bio jednom ulogiran u taj email. Mobitel je s20+ s novim upadetom. Znaci negdje me zanima samo ako mogu iskopati adresu emaila koja je koristena i na pcu i na mobitelu. Unaprijed hvala. LP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš preko moba ako si koristio spotify, spojiš mob kabelom preko USB-a, otvori folder njegov i navigate:
Android > data > com.spotify.music > files > spotifycache > users
Tu će ti pokazati sve račune s kojima si se spojio bio na spotify.
Za gmail upišeš broj telefona tu:
https://accounts.google.com/signin/v2/recoveryidentifier?flowName=GlifWebSignIn&flowEntry=ServiceLogin
Da si paypalom platio spotify bilo bi lako, ovako preko kartice morat ćeš čekati da ti dođe prvi račun te preko njihovog support-a tražiti refund na temelju opisa transakcije.
Edit: možda da ih kontaktiraš odmah, te im kažeš card holders name te zadnja 3 broja kartice i uspiješ refund dobiti.