Izgubljeni prozor pretrazivaca u win 7

poruka: 7
|
čitano: 1.832
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Na racunaru imam ugradjen win 7 i,sve dok mi nije bilo potrebno, nisam primjetio da mi nedostaje iznad starta prozor za pretrazivanje programa-fajlova.Medjutim, u zadnje vrijeme, a cemu nisam pridodavao neku vaznost,prilikom ukljucivanja racunara i otvaranja windowsa vidio sam iznad taskbara s desne strane poruku:

Search settings notification

A program was blocked from changing your default search

Click to change your notification setings

Samo sto bi pomakao mis,navedena obavjest bi nestala.Predpostavljam da se ovo pocelo pojavljivati kad sam i izgubio prozor pretrazivaca.Koji ja nacin, postupak popravka, deblokade, ovog mog problema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uradi kako piše u ovom postu, mislim da imaš virus

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Izgubljeni prozor pretrazivaca u win 7

Uradio, tj ugradio sam malwarebytes, a inace imam Avast,skenirao disk. Nasao mi je prilican broj zarzenih datoteka,fajlova ali opet isto. Nema mi prozora za pretrazivanje.

Hvala ti sto svojim odgovorom zelis pomoci.

17 godina
neaktivan

jesi li odrado scan sa OTS ?

pogledaj još jednom onaj post i postavi logove na ovu temu da ih pogledam....isto tako, kopiraj i zadnji malwarebytes log da ga vidim...virus koji imaš se ne može ukloniti klasičnim antivirusom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hvala ti jos jednom, Total, uspio sam vratiti prozor za pretragu.Bio je iskljucen, a postupak za ukljucenje dobio sam,tj. saznao na tutorijalima za windows 7.Ako se kome slicno desi evo odgovora na to.

start-control panel-programs-programs and features-turn windows features on or off

Pozdrav
18 godina
neaktivan

Potraži na netu ovaj programčić "Everything search engine", ima 300-tak kB. instaliraj ga i riješio si problem sa pretraživanjem svega na svom kompu. Brz, lagan, niti ne primjetiš da radi, a kad ga trebaš tu je. Koristim ga preko godinu dana i svaka preporuka. I da, besplatan je.

Sažetak prošlih izbora: kopanja ista, a svinje zamijenjene...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hvala ti na programcicu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice