Iritantan z-fighting zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 526
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Iritantan z-fighting

Pozdrav,

u gotovo svim igrama imam iritantan z-fighting problem. Kompjuter je bio na popravku par puta radi toga, izmjenili su sve osim kućišta i optičkog pogona. Stavljao sam stare, nove, beta drivere. Friški windows, stari windows. Različite verzije windowsa. Update za igre. Promijenili su vrstu i proizvođača ati i nvidia grafička. Računalo je:

Matična: ASRock Z77 Pro 3

Procesor: Intel core i5-3550

Grafička: AMD Radeon HD7850 2GB RAM

Memorija: 8GB RAM Corsair PC3-12800 DDR3

U biti ne znam što sve nisam pokušao. Ne bi me smetalo da 90% njih NEMA taj problem. Nema ga niti na konzolama. A meni se pojavljuje u gotovo svakoj 3D igri. Skyrim, Fallout: New Vegas (original), COD:MW3 (original), Battlefield 3 (original). Stvarno sam očajan i ne znam da li da prodam kompjuter i kupim konzolu ili što da radim :/ Platio sam računalo 8000 kn, bio je na servisu 7-8 puta i više me sram nositi ga. Star jedva preko pola godine. I što je najgore, prvih par tjedana nisam zamjećivao taj problem. I po youtube kada gledam videe ostalih igrača koji igraju recimo BF3, uopće ne zamječujem taj problem. Što se to dešava? Što je riješenje? Da razbijem računalo? Nije overclockirano, ne pregrijava se. Ne znam što da vam više kažem... Ali stvarno kvari imerziju i kvalitetu igranja. Do te mjere da odustajem od igara. Teško je pomiriti se sa time, i još teže ne obračati pažnju na to, kada je prisutno u gotovo svakoj igri.

Eto, ako mi ikako možete pomoći. Bio bi vam zahvalan.

pozz

P.S. Molim stručne osobe da daju svoje mišljenje.

Za one koji ne znaju što je z-fighting 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 23:00 (V3ctor).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iritantan z-fighting

Bump

Tko mi ovo riješi, bogato ću ga nagraditi! Molim vas, zar nitko nema riješenje? Zar nitko nema slične probleme :(

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice