Instaliranje igre na usb disk/stick

poruka: 15
|
čitano: 12.923
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Usb- prženje

dali je moguće spržiti igricu na usb i kako?? i molim vas nemojte pisati gluposti i zakljucati temu bez odgovora hvala!

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Usb- prženje

sprzit igricu na usb? o.O mislis prebacit ili? :O

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Usb- prženje
popaj1122 kaže...

dali je moguće spržiti igricu na usb i kako?? i molim vas nemojte pisati gluposti i zakljucati temu bez odgovora hvala!

Mislim da je tebi spržen mozak :facepalm:

15 godina
neaktivan
Usb- prženje

Kolko ja znam na usb se može samo prebacivati stvari ali ne i pržiti.

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
popaj1122 kaže...

Pa Ivo ti je dao odgovor...{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/kako-sprziti-igricu-usb/185145.aspx?page=0&jumpto=3593870&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 17:33 (Tiby).
15 godina
Usb- prženje

Jel ti to zaje.. ili ??? Igricu možeš prebaciti na USB, kad kažeš spržiti to se misli snimiti na CD ili DVD ili Blue-ray.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 17:36 (Valentin17).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

1. Možda misli dali može instalirati igru na USB flash memoriju - možda se i može, ali s obzirom na brzinu USB-a totalno neisplativo.

2. Možda misli na eksternu USB pržilicu - da, onda se može, samo treba kupiti USB pržilicu i to je to.

3. A možda želi da mu USB stick bude instalacijski medij - onda treba samo kopirati sadržaj ISO-a u root USB sticka/diska.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
17 godina
neaktivan
popaj1122 kaže...

Kako si postavio pitanje tako si i dobio odgovor.

Tebi i sličnima savjetujem da pokušaju napisati smisleni post i pojasniti što zapravo traže jer ovdje ne čitamo misli.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
13 godina
neaktivan
Usb- prženje

evo preformulirati cu pitanje . mogu li ikako napraviti da igram igricu preko usba.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Usb- prženje

don kihoty da mislio sam na to da instaliram igru na usb i zanimma me kako se to radi

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Usb- prženje

Isto kao što instaliraš i na svoj sistemski disk C, ili D (ne znam koliko imaš particija), ništa drugo.

Bolje nešto od nečega , nego ništa od ničega.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Usb- prženje

hvala budokai i zanima me jos hoce li onda biti ikakvih poteskoca tjekom igranja kao npr, laganje, izbacivanje itd

0 0 hvala 0
14 godina
popaj1122 kaže...

hvala budokai i zanima me jos hoce li onda biti ikakvih poteskoca tjekom igranja kao npr, laganje, izbacivanje itd

Ja sam uredno igrao Global Dekaron koji je bio "sprzen" na externi hard,bez laga,izbacivanja i slicno.

Dekaron je MMORPG igra koja zahtjeva vise rersursa od recimo WOW-a ili Cabal online,tako da takvu vrstu igra mozes igrati!

Sada,dali je moj WD externi brzi od vecine USB stickova-ne znam,ali ako si to pitao,odgovor je:

Da mozes!

14 godina
protjeran
popaj1122 kaže...

Zašto bi bilo ?

Usb disk sa dobrim brzinama se ponaša kao Sata disk koji je u kućištu i na kojem nemaš Windowse.

Čak ima danas i USB 3.o 32 GB stickova koji deru 80/60 i bez problema tjeraju igre. Normalno da ovi stariji Stickovi s brzinama 16/5 (npr.) neće moći zavrtiti igru kako spada.

Bolje nešto od nečega , nego ništa od ničega.
13 godina
neaktivan
Usb- prženje

ok hvala na pomoci decki

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice