Podigao sam sistem (xp) i sad sta god skidam pise mi uncorfimed download, i ne skida mi se tamo u downloads folder?
I drugo pitanje da mi date link odakle mogu skinuti msn, znaci ne onaj 2011 vec onaj prije njega 2009
Podigao sam sistem (xp) i sad sta god skidam pise mi uncorfimed download, i ne skida mi se tamo u downloads folder?
I drugo pitanje da mi date link odakle mogu skinuti msn, znaci ne onaj 2011 vec onaj prije njega 2009
Što se WLM-a tiče na ovom linku sa strane možeš preuzeti i starije verzije.
http://www.filehippo.com/download_msn_messenger/
koja je zadnja stabilna verzija google chormea?
koja je zadnja stabilna verzija google chormea?
Google chrome 12.0.742.122
Ako hoces d ti sprema u Downloads,otiđi u Opcije -> Napredno -> Lokacija za preuzimanje (to odaberi kako hoćes) to je to...
jel mi moze neko reci kak osrediti ovaj virus kad god nes napsiem u gooogle chrome nemrem stisnut enetr i nakon nekog vremena ( neprestanog pritiskanja entera) mi pise resulturl nesto.... jel to virus???
skido sam neke windows 7 teme pa sam mozda od njih pobro ... cio sam na netu i kazu da je ovo opasan malicus virus....
HELP!
skido sam neke windows 7 teme pa sam mozda od njih pobro ... cio sam na netu i kazu da je ovo opasan malicus virus....
HELP!
Skini ovaj program free verziju, instaliraj uradi update pa sa quick scan provjeri imali virusa.
Da li je moguće da Chrome zauzima toliko prostora na računalu? Pokrenem Revo Uninstaller i vidim Size 512mb? Kraj njega i utorrent sa 592mb? Why???
Da li je moguće da Chrome zauzima toliko prostora na računalu? Pokrenem Revo Uninstaller i vidim Size 512mb?
Moguce je.
- Kod mene zauzima 243.74mb
Ni ja nekužim,zašto tako puno zauzima.Možda on zbraja datoteku na računalu u kojoj je pohranjenj Google Chrome - pa kako se tamo nakupljaju kolačići,možda to sve ubraja.Recimo kao primjer Opera 11.50 mi zauzima 17,5 MB
Deinstaliram i ponovno reinstaliram chrome (zadnju verziju) i sad kad idem pogledat zauzima 156mb. Inače, mislim da je veliki bug to što se ne može odabrati lokacija za instalaciju chrome-a, po defaultu je to Program Files, Application Data itd. i onda se tamo skuplja sva hrpa smeća...ali ipak mi brže radi od firefoxa i ima bolji dizajn pa ga neću napustiti...
Deinstaliram i ponovno reinstaliram chrome (zadnju verziju) i sad kad idem pogledat zauzima 156mb. Inače, mislim da je veliki bug to što se ne može odabrati lokacija za instalaciju chrome-a, po defaultu je to Program Files, Application Data itd. i onda se tamo skuplja sva hrpa smeća...ali ipak mi brže radi od firefoxa i ima bolji dizajn pa ga neću napustiti...
ni ja nisam mogao odabrat lokaciju za chrome. tri puta instalirao/deinstalirao i sva tri puta otišao u program files.
na koje smeće misliš? meni ništa ne skuplja. možda si mislio na prethodne verzije? njih lako očistiš samo baciš u smeće folder s manjim brojem i chrome je uvijek na 160 MB.
meni nije jasno čemu chrome vrti toliko procesa , imam par osnovnih plugina (picassa,shecocolic,addblock screencapture, normalne sitne stvari) a uzima 300MB RAMa? Nije da mi sporo radi, sve normalno, al me kopka kako reducirat ovaj napad na RAM?
-_-
ma ovaj Chrome je šupalj kao švicarski sir..za 2 sata surfinga s Avira guard..i eto..
To bi ti se desilo s bilo kojim browserom, malo pripazi šta posjećuješ!
Ovak, nije takva tema, ali može mi netko objasnit kako vratit favorite da ih vidim na svakoj, a ne samo na New tab stranici. I zašto se ime na prečici preglednika mjenja na naziv koji sam zadnji ukucao u google ?
Dali netko zna kako u Chromeu omogućiti da me pita za spremanje usera/passworda za stranice gdje sam prvi put?
u postavkama je sve ok ali nikada me to ne pita... čudno
Dali netko zna kako u Chromeu omogućiti da me pita za spremanje usera/passworda za stranice gdje sam prvi put?
mene pita pojavi se onaj plavi toolbar ispod bookmarka
Nisam siguran hoce li ti ovo pomoc, procitaj
http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?answer=95606
uključeno je, pita me za par stranica, ali npr BOL forum ama baš nikad
Mozda da probas reinstall ? Ali onda je moguce da izgubis password-ove koji su ostali zapamceni.
Ukljucis Sync pa se nece izbrisat passwordi.
uključeno je, pita me za par stranica, ali npr BOL forum ama baš nikad
mene je pitao na BOL-u odma
da nisi slucajno stisnuo da te ne pita vise na ovoj stranici ?
neznam sta bi drugo bilo
Ovako, moze par pitanja vezana za chrome..
1) Zasto imam samo ponudjeno da prebacim passwords and bookmarks iz IE ili FF, a nema Opere?
Postoji li neki nacin na koji bih mogao, jer mi se neda jednu po jednu, a nekih se bas i nesjecam..
2) Vidim da niti na je jednom dijelu nije transparentan, kao ostali browseri, a u temama koje sam gledao nema niti jedne takve..
Fail..vidim defaultna tema je, ali ostale ne..ok..nasao sam tutorial..
3) Postoji li neka ekstenzija da sa dugim klikom na link, otvara u novom tabu, to mi uzasno fali s Opere..
nemogu otvoriti nijednu aplikaciju na faceboocku sa verzijom 15.0.874.102