Fraps pitanje

poruka: 11
|
čitano: 1.350
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Fraps pitanje

Kada snimam sa frapsom nakon par sekundi mi video ima 80 mb. Video je u AVI formatu. Mene zanima dali tak treba biti ili se to moze smanjiti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Fraps pitanje
tako ti treba biti jer je to fraps avi... Pogotovo ako snimas 60fps na velikim rez... Btw jel itko zna u cemu bi meni mogao biti problem da ne mogu normalno snimati u bf3... Tj kad pocmem igra mi trza, laggira, smrzava... I tako mi je na svim postavkama...
14 godina
neaktivan
zato sto fraps zna dosta resursa trosit, a is sam fraps zna bit bugovit
Me gusta....
15 godina
neaktivan
hvala... Znaci moze biti do verzije frapsa... Vidit cu da skinem i instaliram neku drugu verziju... Btw jel zna netko neki drugi program kao fraps?
14 godina
neaktivan

Ja sam prije koristio neki program,samo se ne mogu sjetit kako se zove.Mislim da je GameCam. 

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
mislim da dosta ljudi snima sa Hpercamom, ima ih dosta na youtubeu. raspitaj se, mozda je dobra stvar.
Me gusta....
15 godina
neaktivan
mislis hypercamom? Ja sam imao taj program ali tada nije mogao snimati u igrici... Ali budem probao jer kad ukljucim fraps igrica mi je neigriva...
16 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
mislis hypercamom? Ja sam imao taj program ali tada nije mogao snimati u igrici... Ali budem probao jer kad ukljucim fraps igrica mi je neigriva...

Onda nešto nije u redu, meni nema razlike a imam slabiji hardware...

Probaj možda drugu verziju frapsa.

15 godina
neaktivan
hajde ako ti nije tesko ... Da mi posaljes verziju koju ti koristis na pp.... I znam da zvuci glupo ,ali moze li problem biti u tome sto koristim hdmi umjesto standarnog dvi...
16 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
hajde ako ti nije tesko ... Da mi posaljes verziju koju ti koristis na pp.... I znam da zvuci glupo ,ali moze li problem biti u tome sto koristim hdmi umjesto standarnog dvi...

Uvijek ću pomoći nekome s takvim avatarom ... :)

Verzija je 3.4.6., ali ako ti ne radi probaj sa nekom još starijom, tipa 2.5.

15 godina
neaktivan
o.k. Hvala... P.s. Samo je jedan Al :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice