molio bih malu pomoć oko igrice FARM VILLE na facebooku.
tocnije imam zvuk ali ne i sliku. dok ostale igrice rade bez problema
na ovoj nema slike. unaprijed hvala.
molio bih malu pomoć oko igrice FARM VILLE na facebooku.
tocnije imam zvuk ali ne i sliku. dok ostale igrice rade bez problema
na ovoj nema slike. unaprijed hvala.
Koji browser koristiš,i probaj obrisati cookies
hvala! preko opere radi bez problema, sad cu probat malo
dotjerat internet explorer.
*facepalm*
Probaj instalirati novu verziju IEa ili najnoviji Flash.
ma kakav ie mene bi bilo sramota da to koristim
ma kakav ie mene bi bilo sramota da to koristim
Zaista, ne znam kako bismo preživjeli bez te informacije. Odabir browsera je stvar osobnog izbora.
dobar avartar :)) facepalm
potpisujem @hrvatskafarkasevec
...e ljudi ja nezz jel to istina ali meni su rekli da se ono pokloni i swe to naplacuje....kazu da je u pocetku besplatno a kasnije da to trosi pare iako ja nekuzim kako.....help....
...e ljudi ja nezz jel to istina ali meni su rekli da se ono pokloni i swe to naplacuje....kazu da je u pocetku besplatno a kasnije da to trosi pare iako ja nekuzim kako.....help....
Nikakvi pokloni se ne naplaćuju ako ne ostaviš broj kreditne kartice. A ni kad ostaviš broj se ne naplaćuju (osim onih Facebookovih, koji se ionako naplaćuju, ali za to moraš ostaviti broj kreditne kartice).
....aaa hwala ti na pomoci.........sad mi je odmah lakse jer bi me starci u top stavili....hehe
....
pomagajte!!! ko zna što se događa sa farmvill...uđem u igricu, dvije min.sam tamo i odmah me traži da ponovo resetiram, i tako stalno...skinut je flash player, ali ne pomaže ništa....što treba se napravit da mogu nastavit sa igricom????
pomagajte!!! ko zna što se događa sa farmvill...uđem u igricu, dvije min.sam tamo i odmah me traži da ponovo resetiram, i tako stalno...skinut je flash player, ali ne pomaže ništa....što treba se napravit da mogu nastavit sa igricom????
Probaj instalirat ovaj debug od Adobea http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/10/flashplayer_10_ax_debug.exe pa javi šta je bilo!!
moja preporuka ti je da se manes IE-a
pozdrav,imam problema sa farmville,kada pocnem nesto raditi odmah mi se pokaze na ekranu saving your farm please do not close your browser ili please refresh your page i kada to napravim sve mi se vrati gdje je i bilo pa molim za pomoc,ne mogu nista napraviti a da mi se to ne pojavi,hvala
i meni nema slike,valjda nešto preuređivaju!
Treca mi pomoc. Kad hocu da otvorim igricu FarmVille 2 nece da mi udje. Pocne da ucitava ali stane na kraju i ne ide dalje. U cemu moze biti problem? Zahvaljujem se unapred.