pise wireless network,ali pise i not conected
IVO sve isto
Kad si kliknuo refresh da li ti je pronašlo kakvu mrežu?
pise wireless network,ali pise i not conected
IVO sve isto
Kad si kliknuo refresh da li ti je pronašlo kakvu mrežu?
nije nikakvu
A kako si se mislio bežično spojit? Preko veš mašine?!
pa jbga ja sam mislio da moze i preko ovoga...znaci nista
pa i kad drugi laptop kupim,opet necu moci preko njega na net...jel tako
pa jbga ja sam mislio da moze i preko ovoga...znaci nista
Jel taj laptop slučajno ima lan konektor kao ma tvoja kutijica? Šta je ta kutijica uopće?
kakav lan konektor
Sto puta ajme!!!
nazalost nema,a i kad bi imao nebi mogao spojiti,zato sto i u taj ulaz ide nekakvo kablo
sad ovaj laptop samo baciti
nazalost nema,a i kad bi imao nebi mogao spojiti,zato sto i u taj ulaz ide nekakvo kablo
Znači 7 sati sam potrošio da bi na kraju skužili da ti nemaš nit ruter nit znaš što je lan...
...đizus...
kakav lan konektor
- LAN konektor je priključak, sama kratica Local Area Network ili jednostavnije (žičana) mreža.
WLAN je (ono W ispred) za wireless, tj bez žice.. -antena. Bežično.
Ako računalo ima mrežni priključak, jednostavno ga spojiš.. za wlan je 'samo' razlika u protokolima (zaštita) za spajanje.
pa jebiga druze...izvini nisam znao da nemoze preko ovoga....gdje da ja nadjem link od win 2000 service pack4 i neki tutorial...
pa jebiga druze...izvini nisam znao da nemoze preko ovoga....gdje da ja nadjem link od win 2000 service pack4 i neki tutorial...
Sorry ali trenutno razmišljam da se bacim kroz prozor.
pa jbga,joj sad koda sam te ubio,ajde i ja bi svakome pomogao...
Znači 7 sati sam potrošio da bi na kraju skužili da ti nemaš nit ruter nit znaš što je lan...
...đizus...
-tvoja greška ...
kako mislis koji ruter,u laptopu ili u kompijuteru
-nakon ovakvog odgovora si ''morao'' znati.
-pa s vedrije strane. Eto, stekao si druga, i to je nešto.. a internet možda nakraju i proradi.
I baš lijepo druženje... tema za arhiviranje.
@ deluxe, nema koristi instalirati drugi OS, ... nije problem u windowsima, ni super computer se ne može spojiti na internet ako nema opremu (osim u filmovima).
Svejedno, možeš instalirati jer je noviji i ima bolju podršku, radit će OK na toj konfiguraciji.
ma necu ja to zbog neta,laprop mi je pun virusa pa moram dignuti sistem
decki oprostite, ali ja placem od smijeha, nekim ljudima treba zabraniti koristiti racunalo, opasno je za tudje zivce, hahahahahahahhahahahahahahahaha, upiso sam se skoro
Sorry ali trenutno razmišljam da se bacim kroz prozor.
Biti će da nije prozor bio visoko čim si danas online.
Pohvale na strpljenju, pratio sam temu od prvog posta kako se razvijala, stvarno si napravio sve da pomogneš a na kraju pušiona.
Zna netko kako da saznam koje i odakle da skinem drivere za mrežnu karticu? Mislim da imam problem s jednom igrom koju Multiplayer igram online pa mislim da je ona kriva.
Zna netko kako da saznam koje i odakle da skinem drivere za mrežnu karticu? Mislim da imam problem s jednom igrom koju Multiplayer igram online pa mislim da je ona kriva.
- nije. (ako surfaš s tom karticom, ne može biti kriva)
- jednako kao što nitko ne može (osim mene) znati koji driver ti je potreban... link potraži na onoj drugoj temi, svi driveri su tamo.
Ekipa zna tko gdje mogu naći drivere za
nVIDIA MCP2 - LAN Controller (PHY: Realtek RTL8201/L/BL)
Odem na realtekovu stranicu i traži mi da se logiram.
Skini ove nforce drivere, raspakiraj ih i onda preko device managera brovsaj do foldera di si raspakirao pa vidi dal će ih pronaći.
http://www.download3k.com/DownloadLink1-nVIDIA-nForce-WHQL-Certified.html
Skini ove nforce drivere, raspakiraj ih i onda preko device managera brovsaj do foldera di si raspakirao pa vidi dal će ih pronaći.
http://www.download3k.com/DownloadLink1-nVIDIA-nForce-WHQL-Certified.html
Proradilo je,hvala još jednom! nisam stigao odmah odgovoriti.