Driveri za Realtek mrežnu karticu
- poruka: 206
- |
- čitano: 73.069
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
evo
Stavi kvačicu na opciju Navedite mesto i stavi da ti pretražuje folder di smo raspakirali one drivere (desno ti piše Prebrskaj).
nece mi nesto ocitati usb stick
nece mi nesto ocitati usb stick
Iskopčaj usb stick pa ukopčaj.
druze mozes cekati da resetujem
dobro je sad,nadoslo je
evo ga,sta dalje,ja sam izabrao drivere od winme
druze mozes cekati da resetujem
dobro je sad,nadoslo je
Ajde druže:)
ajde dalje,izabo sam drivere od winme
ajde dalje,izabo sam drivere od winme
Slikaj prozor da vidim koje opcije ima. Trebalo bi pisat u dnu Next.
evo sad mi ovo otvorilo,iso sam next jel opet treba next
Samo Naprej:)
opet dzaba,opet samo radi gornja lampica
tako mi je kao na slici
evo instalira
znaci druze moze xp sa 64 MB rama
- 64?... to je minimum, nije preporučljivo (sporo).
Bolje je u toj kombinaciji koristiti win-2000 (koji Ivo vrti u virtualki), za njega je zadnji SP4.. za ME je ie6-SP1.
Ostani na tim windowsima ili nabavi još (malo) RAMa. Ni linux ne pomaže.. može neka distra kao Puppy ili Xubuntu.. ali sa 64MB moraš koristiti alternate install (ne LiveCD) pa netreba dalje komplicirati u tom smjeru.
Začuđujuće, ... - Koliko je star notebook? Imam jedan P3 s 512MB zadovoljavajuće radi s XPom, ovo ispada da je P2.. skoro arhivski tip. Čuvaj ga.
-napiši točan naziv i oznaku serije. (možda 600e?)
mozes mi dati link od win 2000 service pack4,i malo da mi objasnis kako se to dize
IVO mozes malo sacekati,trazilo mi da resstujem kom kad sam ono instaliro
mozes mi dati link od win 2000 service pack4,i malo da mi objasnis kako se to dize
Prvo da sredimo wlan. Lako za service pack. To ti sad nije hitno.
Samo pomalo.
kako ti kazes IVO
evo istaliro sam ono,kako dalje
IVOOOOOOOOOOOO
kako ti kazes IVO
evo istaliro sam ono,kako dalje
IVOOOOOOOOOOOO
Da li ti se pojavila kakva ikonica kod sata dolje i u network connections?
IVO mozes malo sacekati,trazilo mi da resstujem kom kad sam ono instaliro
- kao i sve ostalo, samo s legalnih linkova.. win-2000. Za win2000 prvo sredi drivere i mrežu, tek kad sve proradi idi na SP4.
Prije isporbaj sve na milleniumu. (kad se restarta....) Treba se pojaviti neka ikona dolje desno kod sata, za wlan.
- peta ikona? desni klik.. ako piše nešto u vezi mreže (network, wlan .. to je to)
i evo sta mi je otvorilo
Klikni gore desno na Refresh.
pise wireless network,ali pise i not conected
IVO sve isto
Refresh.. ako se u glavnom prozoru ne pojavi neka mreža onda iz bilo kojeg razloga nema signala.
Prvo, imaš li wlan-router?, več je rečeno da imaš, ali tko zna.. i s tim povezano, dali je upaljen wlan na njemu -lampica, zeleno-crveno-žuto ili off?
-pa onda dalje..