Dijeljnje ISO datoteke

poruka: 7
|
čitano: 5.164
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dijeljnje ISO datoteke

Pozdrav,

Zanima me je li moguće stvorenu ISO datoteku od npr. 8GB podijelit na 2x4GB i snimit na DVD-ove, a da instalacija te datoteku bude konstantna tj. da prilikom instalcije kada prijeđe zapis te polovine, PC automatski zatraži drugi dio.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 17:49 (Wuk19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dijeljnje ISO datoteke

-to nema nikakve veze s ISO, isključivo s installerom. Ručno bi mogao podijeliti fileove na više medija, dok je jedan dio zajednički.. komplicirano i nepotrebno gubljenje vremena (ako nisi pirat koji želi dalje dilati), jer instalaciju npr igre trebaš jednom godišnje ili nikad više, za što je nepotrebno raditi installer.

-pošto je izrada automatske instalacije vjerojatno van okvira ovakve brzopotezne teme, rješenje koje je dovoljno dobro (jednostavno) je korištenje virtualnog medija (Power, Magic, Ultra ..*ISO), dok se snimanje radi na običan medij uz pomoć npr filesplitera ili Rara u veličini medija. Jedini nedostatak je količina mjesta za spajanje (8GB) i vrijeme (cca 5min, tj vrijeme kopiranja)...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Dijeljnje ISO datoteke
Wuk19 kaže...

Pozdrav,

Zanima me je li moguće stvorenu ISO datoteku od npr. 8GB podijelit na 2x4GB i snimit na DVD-ove, a da instalacija te datoteku bude konstantna tj. da prilikom instalcije kada prijeđe zapis te polovine, PC automatski zatraži drugi dio.

Hvala

imaš HJ-SPlLIT  ali nece traćiti automatski drugi dio nego će ti trebat program kao deamon tools...

http://www.hjsplit.org/

call of duty mw2
15 godina
neaktivan
Dijeljnje ISO datoteke

///////Da zaključimo,

Napravim kako vi kažete, razdvojim iso file na dva dijela, pitanje jest hoću li moći sa deamon tools-om ili alcoholom napraviti instalaciju bez da te datoteke spajam ponovno na računalu. 

Je li moguće da se pomoću programa paralelno vrši razdvajanje i snimanje, da se ne mora praviti nova iso datoteka, u staroj verziji alcohola bila je neka opcija za snimanje te se moglo odabrati snimanje tj. mjesto presijecanja datoteke./////////

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 21:53 (Wuk19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wuk19 kaže...

///////Da zaključimo,

Napravim kako vi kažete, razdvojim iso file na dva dijela, pitanje jest hoću li moći sa deamon tools-om ili alcoholom napraviti instalaciju bez da te datoteke spajam ponovno na računalu. 

Je li moguće da se pomoću programa paralelno vrši razdvajanje i snimanje, da se ne mora praviti nova iso datoteka, u staroj verziji alcohola bila je neka opcija za snimanje te se moglo odabrati snimanje tj. mjesto presijecanja datoteke./////////

neznan... nisan nikad radio sa alcoholom...

call of duty mw2
16 godina
Kupi DVDDL.
2.411 Posts! And counting...
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Kupi DVDDL.

Da to jest najjednostavnije, ali pronašao sam način kako da to izvedem. Ručnim premještanjem mapa, a može se i autorun datoteka kreirat po potrebi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice