Pozdrav,
Zanima me je li moguće stvorenu ISO datoteku od npr. 8GB podijelit na 2x4GB i snimit na DVD-ove, a da instalacija te datoteku bude konstantna tj. da prilikom instalcije kada prijeđe zapis te polovine, PC automatski zatraži drugi dio.
Hvala
Pozdrav,
Zanima me je li moguće stvorenu ISO datoteku od npr. 8GB podijelit na 2x4GB i snimit na DVD-ove, a da instalacija te datoteku bude konstantna tj. da prilikom instalcije kada prijeđe zapis te polovine, PC automatski zatraži drugi dio.
Hvala
-to nema nikakve veze s ISO, isključivo s installerom. Ručno bi mogao podijeliti fileove na više medija, dok je jedan dio zajednički.. komplicirano i nepotrebno gubljenje vremena (ako nisi pirat koji želi dalje dilati), jer instalaciju npr igre trebaš jednom godišnje ili nikad više, za što je nepotrebno raditi installer.
-pošto je izrada automatske instalacije vjerojatno van okvira ovakve brzopotezne teme, rješenje koje je dovoljno dobro (jednostavno) je korištenje virtualnog medija (Power, Magic, Ultra ..*ISO), dok se snimanje radi na običan medij uz pomoć npr filesplitera ili Rara u veličini medija. Jedini nedostatak je količina mjesta za spajanje (8GB) i vrijeme (cca 5min, tj vrijeme kopiranja)...
Pozdrav,
Hvala
imaš HJ-SPlLIT ali nece traćiti automatski drugi dio nego će ti trebat program kao deamon tools...
///////Da zaključimo,
Napravim kako vi kažete, razdvojim iso file na dva dijela, pitanje jest hoću li moći sa deamon tools-om ili alcoholom napraviti instalaciju bez da te datoteke spajam ponovno na računalu.
Je li moguće da se pomoću programa paralelno vrši razdvajanje i snimanje, da se ne mora praviti nova iso datoteka, u staroj verziji alcohola bila je neka opcija za snimanje te se moglo odabrati snimanje tj. mjesto presijecanja datoteke./////////
///////Da zaključimo,
Napravim kako vi kažete, razdvojim iso file na dva dijela, pitanje jest hoću li moći sa deamon tools-om ili alcoholom napraviti instalaciju bez da te datoteke spajam ponovno na računalu.
Je li moguće da se pomoću programa paralelno vrši razdvajanje i snimanje, da se ne mora praviti nova iso datoteka, u staroj verziji alcohola bila je neka opcija za snimanje te se moglo odabrati snimanje tj. mjesto presijecanja datoteke./////////
neznan... nisan nikad radio sa alcoholom...
2.411 Posts! And counting...
Da to jest najjednostavnije, ali pronašao sam način kako da to izvedem. Ručnim premještanjem mapa, a može se i autorun datoteka kreirat po potrebi.