Desni klik (miša) problem

poruka: 4
|
čitano: 2.755
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Desni klik (miša) problem

Imam ogromni problem...

Kada kliknem na bilo koju datoteku, dobijem nekih 15 centimetara izbornik sa opcijama (winrar,winamp, antivirusi, i ostalo...)

Ima li neki program kojim bih mogao izbrisati ove stavke da se ne prikazuju na desnom kliku?

Unaprijed zahvalan...

nikolagrgic
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2008 15:57 (Neophyte).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Desni klik (miša) problem
Neophyte kaže...

Imam ogromni problem...

Kada kliknem na bilo koju datoteku, dobijem nekih 15 centimetara izbornik sa opcijama (winrar,winamp, antivirusi, i ostalo...)

Ima li neki program kojim bih mogao izbrisati ove stavke da se ne prikazuju na desnom kliku?

Unaprijed zahvalan...

Hm... Ne znam koji bi program to mogao sve skupa i odjednm ali trebao bi to moci maknuti u opcijama svakog programa zasebno. Npr. kod WinRAR-a  je to u Options->Settings->Integration pa maknes kvacicu sa "integrate WinRAR into shell"
17 godina
neaktivan

Evo ti jedan programčić, namjenjen bas za ono  kaj tebe muci, znaci editiranje izbornika kad kliknes desnu tipku na misu (context menu).

LINK1

Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz | Gigabyte GA-P35-DS4 | Kingmax 2x1GB DDR2-800 @ 920MHz 4-4-4-12
Gigabyte 8800GTX 768MB 640/2200MHz | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B |
17 godina
neaktivan

Hvala PUNO!!!!

Riješio si me muke....

nikolagrgic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice