U zadnje mi se vrijeme počeo javljat jedan problem prilikom brisanja bilo kakvog file-a sa desktopa.. Nakon što obrišem file komp jednostavno zablokira, vrti se kursor za čekanje i ništa ne mogu uradit..samo mi preostaje resetiranje kompa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skeniraj s nekim antivirusom, spybotom i adawareom te malwarebytesom, napiši koju konfu imaš, počisti nepotrebne datoteke, defragmentiraj disk, počisti registry ili sl.
fujitsu siemens AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile
1,60 GHz, 1,5 GB RAM
pretpostavljam da je neki virus..al ne dešavana mi se to uvijek..samo nekad kad obrišem sa desktopa..
Ma to može biti tipično ponašanje virusa. Skeniraj s superantispyware-om i on bi to trebao maknuti!!
U zadnje mi se vrijeme počeo javljat jedan problem prilikom brisanja bilo kakvog file-a sa desktopa.. Nakon što obrišem file komp jednostavno zablokira, vrti se kursor za čekanje i ništa ne mogu uradit..samo mi preostaje resetiranje kompa.
evo ja nisam znao gdje da ovo svrstam, ali imam jedan VELIKI PROBLEM!!!!!
Slučajno sam obrisao wordov dokument i nemogu ga nikako vratiti nazad!
Tj. nisam ga obrisao na način da sam ga poslao u smeće već sam stisnio SHIFT + DELETE i on ga je automatski obrisao s kompa i nije ga stavio u smeće!
Koristio sam Tune up utilities, my recevery file no ništa nije pomoglo!!!
Pomagajte jer mi je to JAKO BITNO, plizzzzzzzzzzzzzzz
Danke
evo ja nisam znao gdje da ovo svrstam, ali imam jedan VELIKI PROBLEM!!!!!
Slučajno sam obrisao wordov dokument i nemogu ga nikako vratiti nazad!
Tj. nisam ga obrisao na način da sam ga poslao u smeće već sam stisnio SHIFT + DELETE i on ga je automatski obrisao s kompa i nije ga stavio u smeće!
Koristio sam Tune up utilities, my recevery file no ništa nije pomoglo!!!
Pomagajte jer mi je to JAKO BITNO, plizzzzzzzzzzzzzzz
Danke
hvala evo upravo ga pokušavam skinit s neta i sad ćemo vidit
hvala na trudu