Da li se kojim slučajem opet pojavio copyA na startupu?
Defragmentacija problem
- poruka: 67
- |
- čitano: 11.635
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
upalio mw2, ušao u iwnet i izbaci out of memory. sad ću vidit jel ima šta korisno na linku.
@deadman nije.
Bolje prvo probaj isključiti Xfire (ako ga imaš). Usput za defragmentaciju je potrebno oko 15% slobodnog prostora pa još jednom provjeri da ga imaš dovoljno.
upozorio me program za defrag na to a ja ignorirao :(
Kad se defragmentira onda se iskljuci sve kaj ne treba, pa i antivirus, mjuza i zatvoris browser ugasiš torente i to je to ici ce brze i lakse onda.
Bolje prvo probaj isključiti Xfire (ako ga imaš). Usput za defragmentaciju je potrebno oko 15% slobodnog prostora pa još jednom provjeri da ga imaš dovoljno.
upozorio me program za defrag na to a ja ignorirao :(
Kad se defragmentira onda se iskljuci sve kaj ne treba, pa i antivirus, mjuza i zatvoris browser ugasiš torente i to je to ici ce brze i lakse onda.
sad mi kažeš :)
šta na kraju moram nešto žrtvovat na hard disku?
Ako ne možeš nikako drugačije osloboditi prostor na disku, a treba ti samo još malo mjesta, smanji veličinu recycle bina (desni klik na RB, properties, pomakni slajder na manju vrijednost i OK), obriši neke točke system restrore-a (sve osim posljednje ili posljednje dvije), privremeno isključi hibernaciju (ovisno o windowsima, ja u Visti to radim tako što otvorim command prompt i upišem powercfg -H off).
Ne, defrag čini nešto što ti činiš kad recimo pospremaš sobu, sav nered na hard disku smješta i slaže, ništa ti ne gubiš.
Ne, defrag čini nešto što ti činiš kad recimo pospremaš sobu, sav nered na hard disku smješta i slaže, ništa ti ne gubiš.
al vidiš, kao da sam donjeo stvari iz druge sobe.
Mislio je da će morati nešto obrisati kako bi uspješno izvršio defragmentaciju.
zasada je dobro, odo odigrat jednu pa javim ako bude u međuvremenu error.
hvala
nije prošla ni minuta i vratio se. zašto? pa imam dosta hdd prostora.
Možeš li ti pristupiti tom hardu/particiji?
Možeš li ti pristupiti tom hardu/particiji?
naravno
Napravi ponovno defragmentaciju, ali samo ako imaš dovoljno mjesta na disku, restartaj računalo, a dotad ću pokušati pronaći nešto korisnije.
Edit: Link, ako je mw2 (Modern Warfare 2, sorry ne kužim se u te igrice)
Napravi ponovno defragmentaciju, ali samo ako imaš dovoljno mjesta na disku, restartaj računalo, a dotad ću pokušati pronaći nešto korisnije.
stranica koju daje best answer je crveno označena od WOT-a :(
Riječ je o Yahoo Answers stranici koja stvarno nema razloga biti označena crveno od WOT-a.
stranica koju daje best answer je crveno označena od WOT-a :(
Skini Glary Utilities, klikni na 1-Click Maintenance i popravi greške nakon skeniranja.
Riječ je o Yahoo Answers stranici koja stvarno nema razloga biti označena crveno od WOT-a.
ne yahoo, nego ono što je onaj lik dao za mw2 repair tool.
ne yahoo, nego ono što je onaj lik dao za mw2 repair tool.
Iza tog linka se nalazi lažan registry cleaner. Skeniraj Glaryjem.
Ajd probat ćemo naći nešto drugo. Usput Google čini čuda.
glary nije pomogo.
što me živcira ovaj problem, dođe mi da srušim windowse. šta je sad ovolko sranja?
Možda System Restore pomogne?
nemam točki haha
A što je s onim ostavi zadnju ili zadnje dvije?
nemam točki haha
Niti jednu? Ne moraš staviti na jučer, možeš i na mjesec dana ranije.
nemam točki haha
Ni meni na winsu 7 nema.. Nisam uključio :/
A što je s onim ostavi zadnju ili zadnje dvije?
zadnja je danas poslije nego što je došao error :)
A gle ako ništa drugo backup svega i novi Win. Sorry, ali meni ponestaje drugih opcija.
a šta ću...izgleda da moram reinstall winza :(
a šta ću...izgleda da moram reinstall winza :(
Dual boot?