Ctrl+Alt+V ne daje @ nakon updatea

poruka: 14
|
čitano: 3.049
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
They did it again

Evo po ne znam koji put microshit mi radi to da se nakostriješim ko ljuti mačor. Fascinantno kak svaki put mi uspiju nekaj shebat na toj 10-ki. Iz nekog razloga nakon zadnjeg updatea više ne mogu napisati AT (monkey) na tipkovnici. Prije sam to radio sa kombinacijom tipki ctrl + alt + v. Ali više jok. Prijedlozi?

Twitch-Duxcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: They did it again

Da ti se nije prebacila tipkovnica na engleski layout?

Origin (Battlefield): Dead_Body_cRo
9 godina

Tipkovnica je na HRV.

Twitch-Duxcro
15 godina
They did it again

a desni alt + v?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DuxCro kaže...

Tipkovnica je na HRV.

kaj ti ne radi ono: Alt Gr+V? meni je na toj tipki majmun i nema frke (doduše u sedmici ali to ne bi smjelo imati veze). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
17 godina
moderator
DuxCro kaže...

Evo po ne znam koji put microshit mi radi to da se nakostriješim ko ljuti mačor. Fascinantno kak svaki put mi uspiju nekaj shebat na toj 10-ki. Iz nekog razloga nakon zadnjeg updatea više ne mogu napisati AT (monkey) na tipkovnici. Prije sam to radio sa kombinacijom tipki ctrl + alt + v. Ali više jok. Prijedlozi?

Koji zadnji update? Normalni, mali update? Meni na laptopu nakon zadnjeg updatea odjednom prestala raditi WiFi mrežna kartica. Instalirao October update i sad opet radi. Imao sam osjećaj ko da su namjerno sfušali nešto da me natjeraju na najnoviju verziju Windowsa.

Uglavnom, ako ti se to dogodilo nakon instalacije nekog malog updatea, onda probaj instalirati listopadsku veliku nadogradnju. Meni pod njom sve radi - znači, em mi desni Alt funkcionira kao Alt Gr, em mi lijevi Alt + lijevi Ctrl funkcioniraju kao Alt Gr. Postavljen raspored za tipkovnicu mi je hrvatski.

9 godina

Ma ne radi apsolutno ništa od predloženog. Ovo sve radi sa ctrl + alt \|€÷פߣł]}§<>. Dakle ne radi mi AT, lijeva uglasta i špićasta zagrada

Twitch-Duxcro
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2018 11:37 (DuxCro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ctrl+Alt+V ne daje @ nakon updatea

Alt+64?

Probaj promijeniti layout na engleski, pa vrati na hrvatski.

9 godina

Imam win 10 verziju 1803 i čitam baš da je ovo sa AT poznati bug. Dakle Microshit je kao obično zajeb napravio. 

Twitch-Duxcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
DuxCro kaže...

Imam win 10 verziju 1803 i čitam baš da je ovo sa AT poznati bug. Dakle Microshit je kao obično zajeb napravio. 

Nisam do sad to čuo, ne sjećam se da sam probavao. Na 1809 taj problem nemam. Pa... Nadogradi pa vidi.

14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Nisam do sad to čuo, ne sjećam se da sam probavao. Na 1809 taj problem nemam. Pa... Nadogradi pa vidi.

Verzija 1803 je imala nekih problema s raznim layoutima. Ako je engleski bio postavljen kao prvi jezik, hrvatski kao drugi i hrvatski layout namješten kao primarni, Windowsi su startali s engleskim layoutom, pa se svaki puta ručno morao odabrati hrvatski. Taj problem je riješen u novoj nadogradnji i sada Windowsi ponovno startaju s hrvatskim layoutom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2018 12:04 (Marko :D).
16 godina
DuxCro kaže...

-kul. Baci windoze u smeće.. ili se prilagodi.

-nema greške, radi kao u svim drugim winver, drugim osevima.. greška je s juzerske strane. Koja? Život je prekratak da bi provjerili sve moguće, npr kvar, mallware ili neki treći soft npr gaming-miš ili tipkovnica s makroima ili ... bilo što, soft, može kontolirati i remapirati tipke. Ako ti radi slovo A, tad nema razloga da ne radi slovo B.. baš ni jednog osim već navedeno, kvar-HW ili neki treći soft, jer sve je soft.

-kako znati što? Na čistom OSu je unificirano, na korisničkom računalu koje ima već bezbroj dodataka je sizifovski ili možemo sa postavljati pitanje .. a jesi li ovo, ono.. vidi tamo..

-upali virtualnu tipkovnicu, vidiš.. klikaj, radi? u notepadu?

-gaming mod npr može isključit npr win-logo tipku.. može isključiti bilo koju tipku, sve.

(i zato je 'važno', zbog ujednačenosti-uniformnosti, da svi koriste ''isti'' win, npr hr verziju vs end-de.. i s istog izvora, clean, ne modificiran.. jer tek kad imamo 'isto' ili slično možemo nešto zaključiti .. ovako ostaje bezbroj pitanja i nagađanja a tako se ne fixaju stvari to radi ćorava koka, jer je ćorava..)

edit: .. i 'argument'.. na internetu je puno takvih.. je bezvezarija, na internetu se može pronači puno svega, bilo čega pa i marsovaca. Da je stvar OSa, tad bi bilo svima, jer tako radi kompjuter, tranzistor, prekidač za svjetlo.. radi ili ne radi, kad radi, kad je ispravan, tad je svaki put 2+2=4 .. nema tad 3-i-pol.. kao s pisanjem AT znaka. Mora raditi, ako ne radi, uzrok.. i 99,999% nije OS.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2018 12:34 (ihush).
9 godina

Evo uspio sam riješit problem instalirajuči Hrvatski language pack za display language. Sad kad je win kompletno na HR, sve radi. @@@@@@@@@@

ihush Ajd...ne laprdaj toliko.

Twitch-Duxcro
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2018 12:08 (DuxCro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DuxCro kaže...

Evo uspio sam riješit problem instalirajuči Hrvatski language pack za display language. Sad kad je win kompletno na HR, sve radi. @@@@@@@@@@

ihush Ajd...ne laprdaj toliko.

-razmisli što je laprdanje?

Naravno,... dok nemaš hr layout nema ni altg+V.. ali ima na dvojci. Laprdanje je upravo to, što je tebi za sve kriv MS.. a kriv je juzer, neznanje, jer ne znaš i tad su ti krivi drugi.

i kao primjer marku.. eto zašto preporučam juzerima hr verziju, jer je tad default upravo onakakv kakav treba biti i jer se tad ne traže nepostojeći problemi, tad ne postoje.

edit:

mbaksa kaže...
DuxCro kaže...

-jesi i to čuo? :)) a izvor tih (dez)informacija su uvakvi juzeri.. i što sad zaključiti? Nakon što smo otkrili da nema hr layout pa tako ni ta kombinacija tipki ne može dati @..  trebaš naučiti 'ignoriati' ono što kaže juzer tj filtrirati i kategorizirati relevantnost kazanog. Jer inače završiš u lovu na vještice i pljckanju po malommekom jer je to in.. to rade hoxerhakeri. :))

edit: .. jer ovakvi problemi se rješavaju u par sekundi, upališ virtualnu tipkovnicu i vidiš... tad trenutno znaš layout, neovisno što neki juzer online piše i tad je fix kao u ovom primjeru jednostavan, lak, dodati hr layout. Bez tog možemo samo nagađati. (boldan text u prošlom postu..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2018 12:37 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice