Crni screen

poruka: 5
|
čitano: 672
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Crni screen
Dakle kupio sam nov novcati kompjuter neki dan i danas ujutro stavim windows 10. Odem na posao i komp ostao upaljen jer se downloadalo nešto i sve radi. Dođem prije sat vremena doma i screen je crn. Mislio sam valjda je u sleep modeu ili nešto mičem mišem stišćem po tipkovnici i ništa, a kompjuter radi, svijetli sve iz kučišta i čuje se ventilator kao da je sve normalno. Restartam ga, upalim, isto. Ugasim ga na power button i upalim i ništa, screen je crn od momenta čim ga upalim, ništa se ne pojavljuje. Probao sam one neke keyboard shortcut varijante da nije ostao u sleep modeu ili slično i ništa ne funkcionira. Netko mi je rekao da je moguće da se nešto sa apdejtovima sjebalo tokom dana dok nisam bio doma ako sam ''izbrisao download od windowsa prije nego se primijeni update'. Koliko se ja sjećam on se updateao ujutro, restartao par puta i sve i onda stao sa apdejtovima. Radilo je u nastavku sve normalno, stavio razne programe vamo tamo otišao i eto.....Jedino se sjećam da u device menageru nisam uspio updateat PCI nešto (brijem da je PCI). Sad vidim da je to nešto vezano uz grafičku karticu (?). Nisam uspio ni u safe mode da vidim da li mogu tamo nekako možda te drivere sredit ili nešto. Nemam dvd ni cd čitač u kompu i čim sam ujutro gurnuo usb sa windowsima gore pročitao ga je (valjda je automatski bilo namješteno da boota sa USBa), nisam išta kasnije mjenjao. Jel možda to problem? Što on pokušava bootat sa USBa? A kako da sad to promjenim ako je to u pitanju? Šta da radim?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Crni screen
čini mi se (iako pojma nemam) da se u međuvremenu dok sam bio na poslu restartao i onda ili nešto u vezi apdejtova ili ili tog bootanja s usba. al kurac kad nisam uspio doć ni u biose ni u safemode sad. neći više ništa večeras probavat preživčan sam hahaha, al ako netko ima BILO KAKVU ideju eto opet, neka veli. hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Crni screen
Ako imaš USB sa Windowsima pokreni ga i pokreni start up repair pa vidi hoće popravit boot. Spominjao si "da kad gurneš USB sa Windowsima ga pročita" probaj nemaš šta zeznut.
Njuška
9 godina
neaktivan
stavio sam usb u slot i restartao komp i ne želi mi ga sad dignut, tj screen je još uvijek crn i ne znam što se dešava...
14 godina
neaktivan
Provjeri ispravnost USB sticka na drugom računalu postoji mogućnost da je USB izgubio boot sectore i neće ga bootat, razlog izvukao si USB dok je bio upaljen.
Njuška
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice