Chrome i facebook

poruka: 8
|
čitano: 1.929
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Chrome i facebook

Ne pokazuje ispravno stranicu, fali traka, poker nece niti pokrenuti. Ponovo instalirao Javu, ali ne radi i dalje. Drugi browseri ispravno prikazuju str. Problem se pojavio jucer. Ideje?

Stvarno nebih htio mijenjati browser, jer chrome je odlican, minimalisticki, pregledan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chrome i facebook

Najbolje da napraviš backup podataka iz Chromea s ovim programom i s Revouinstallerom izbrišeš Google Chrome(sa zadnjom opcijom).Onda ga instaliraj ponovno i vrati podatke iz Chromea pa bi ti trebalo proradit!

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Chrome i facebook

meni niti reinstalanje Chroma nije pomoglo s istim problemom...

17 godina
neaktivan
Chrome i facebook

super, nisam jedini koji ima problema sa chromeom i flashom....

sad ami je lakse... :-(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Chrome i facebook
DarK.xy kaže...

Ne pokazuje ispravno stranicu, fali traka, poker nece niti pokrenuti. Ponovo instalirao Javu, ali ne radi i dalje. Drugi browseri ispravno prikazuju str. Problem se pojavio jucer. Ideje?

Stvarno nebih htio mijenjati browser, jer chrome je odlican, minimalisticki, pregledan.

Si pokušao instalirati flash???

Alternativa ako ne riješiš problem: Instaliraj Firefox i koristi ga za facebook i stranice koje ti u chrome nerade. Ja sam tako.

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
Chrome i facebook

proradilo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chrome i facebook

ostavite se facebooka i pokera.Radite nesto korisno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chrome i facebook
imam pitanje u vezi facebooka. Prije rušenja windowsa kada sam na facebooku ili općenito negdje pisao poruku za svaku rijeć koja nije pravilno napisana bih mi bila ta rijeć podvučena crvenom crtom. Nakon što sam ins. nove windowse toga više nema kako mogu ponovno to aktivirati, inaće koristim google creme kao internet preglednik. HVALA.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice