Chrome auto pokretanje torrent programa

poruka: 1
|
čitano: 596
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Open these types of links in the associated app

Od verzije 77 Google Chrome iz sigurnosnih razloga ne nudi više opciju da npr. za magnet (torrent) linkove

automatski nakon klika na magnet link pokreće instalirani torrent klijent, nego svaki put treba kliknuti na

poruku"otvori ...." da se dozvoli pokretanje torrent programa.

Opciju da se torrent program pokreće automatski (kako ima Chrome 76 i starije verzije) je moguće vratiti.

https://www.dropbox.com/s/hcvt47vipe3nu98/chrome%20protocol%20association.reg?dl=0

Skinite registry ključ sa linka (OPEN-DOWNLOAD), chrome ugasite do kraja, dodajte skinuti ključ u registry (kliknuti dva puta na skinuti ključ, odabrati YES i OK).

Kad se Chrome sljedeći put pokrene i kad prvi put kliknete na magnet link pojaviti će se poruka koja će ponuditi opciju

"Always open these types of links in the associated app", stavite kvačicu i od sada će se torrent program pokretati automatski kad

se klikne na magnet link.

Ova opcija vrijedi i za ostale tipove datoteka, opcija "Always open these types of links in the associated app" je sada vraćena zauvijek.

Ne znam jel ovo netko negdje već stavio, ali evo ja sam stavio ovdje, ako netko hoće, slobodno prekopira u koju god temu ili forum hoće.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.2.2020 20:10 (Valentin17).

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice