Brisanje Windows Viste-pomoć

poruka: 6
|
čitano: 4.323
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

S obzirom da sam početnik molio bih za pomoć. Prije par dana pokvarila mi se vista home premium 32  koja je legalna OEM verzija na laptopu, koja se nalazi na particiji c: , s obzirom da imam još jednu particiju ( B:) htio bih i nju pobrisati, dali mi netko može reći kako da obrišem obadvije particije i time windowse. Naime uopće nemogu uči u windowse tj. operativni sustav se neće pokrenuti.

Toshiba A300 15G
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ubaciš CD od windowsa, pokreneš instalaciju i kod odabira particije klikneš esc i onda bi se trebao pojaviti na mjestu gdje možeš brisati particije po želji i nove praviti te ih formatirati.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Brisanje particije na kojoj nije vista instalirana (na njemačkom je ali ikone su iste)

Brisanje viste

Ti možeš samo instalirati Vistu preko postojeće instalacije, kao da ju prvi puta instaliraš, odabereš isti disk na kojem je već instalirana postojeća verzija za novu instalaciju i on će ju obrisati prije nego krene instalacije nove. (tako je bar u XP-u, Vistu nemam ali mislim da je princip isti)

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

skini unlocker i desni klik unlocker delete (datoteku windows i user)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Brisanje Windows Viste-pomoć
madafaker kaže...

skini unlocker i desni klik unlocker delete (datoteku windows i user)

ti vjerojatno nisi pročitao dio da ne može uči u windowse
Bok
17 godina

Hvala svima na komentarima, puno ste   mi pomogli.Hvala :-)

Toshiba A300 15G
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice