BitTorrent 6.4-pucanje veze

poruka: 13
|
čitano: 2.716
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Sljedeći problem: zašto kada skidam igricu preko gore navedenog programa-veza mi malo malo puca te moram restartati modem...ali kada skidam film...veza je super i nepuca uopće..? hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I meni se ovo desava sa verzijom 6.3 ne znam u cemu je fazon. I to uglavnom pocne da prekida pri kraju downloada. Isto slucaj samo sa igrama. Ma da ne bih rekao da to ima veze sto je igra u pitanju vec prije velicina fajla. Ali i dalje mi nije jasno zbog cega dolazi do tog prekida.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BitTorrent 6.4-pucanje veze
Iron Man kaže...

I meni se ovo desava sa verzijom 6.3 ne znam u cemu je fazon. I to uglavnom pocne da prekida pri kraju downloada. Isto slucaj samo sa igrama. Ma da ne bih rekao da to ima veze sto je igra u pitanju vec prije velicina fajla. Ali i dalje mi nije jasno zbog cega dolazi do tog prekida.

Pa upravo to..filmove skinem za 35-45minuta..zbog velikih seedera...al i bez toga...igrice mi puca veza...i stlano moram palit gasit modem...a neznam u čemu je problem..itko?

16 godina
protjeran

Jeste probali sa uTorrentom?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

ne..jer sam gledao po forumima i web stranicama..mislim kad bi krenuo sve ono podešavat..da bih umro prije nego li bi skinuo ijednu igricu..

17 godina
neaktivan

Isto, nisam probavao. U sustini mi i ne smeta pretjarano posto se pojavljuje tek pri kraju, a uglavnom sam uvijek za racunarom da ga ponovo pustim da se nastavi skidati, ali bih volio da saznam u cemu je problem da to rijesim. Jer ipak zna ici na zivce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel može itko pomoć??...ma slušaj nije ni meni frka-al kad volim stavit da mi se preko noći skida-ujutru se ustanem i derem..kužiš me...možda da nije do portova....jednostavno neznam....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo i meni puca! Vjerovatno do tog klijenta, ja bih vam preporučio da pređete na uTorrent, nemoraš ništa podešavat osim portova!

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BodySnathcer kaže...
DombaCoD kaže...

ne..jer sam gledao po forumima i web stranicama..mislim kad bi krenuo sve ono podešavat..da bih umro prije nego li bi skinuo ijednu igricu..

O kakvom ti podešavanju pričaš?

DL/UL global limit i DL folder?

17 godina

Slušajte uTorrent savjet, stvarno ništa ne treba posebno podešavati, a daleko najbolji torrent program je. Uz to ima jedna finta s njim, idete pod Help-About uTorrent i tu pritisnete CTRL+T i igrate dobri stari tetris. Još nikad nisam imao s njim probleme, rušenja, pucanje veze, baš ništa, a koristim ga par godina.

...something diabolic
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da,zašto mi je sproija veza onda skidanja igrice nego na bitTorrentu? jučer sma probavao baš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Facepalm

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Facepalm

Znam ulogu seedera i leachera...stoga nemoj facepalm..lupat se u galvu..forum je za pomoć a ne odmoć..po tvom pitanju

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice