Sljedeći problem: zašto kada skidam igricu preko gore navedenog programa-veza mi malo malo puca te moram restartati modem...ali kada skidam film...veza je super i nepuca uopće..? hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I meni se ovo desava sa verzijom 6.3 ne znam u cemu je fazon. I to uglavnom pocne da prekida pri kraju downloada. Isto slucaj samo sa igrama. Ma da ne bih rekao da to ima veze sto je igra u pitanju vec prije velicina fajla. Ali i dalje mi nije jasno zbog cega dolazi do tog prekida.
I meni se ovo desava sa verzijom 6.3 ne znam u cemu je fazon. I to uglavnom pocne da prekida pri kraju downloada. Isto slucaj samo sa igrama. Ma da ne bih rekao da to ima veze sto je igra u pitanju vec prije velicina fajla. Ali i dalje mi nije jasno zbog cega dolazi do tog prekida.
Pa upravo to..filmove skinem za 35-45minuta..zbog velikih seedera...al i bez toga...igrice mi puca veza...i stlano moram palit gasit modem...a neznam u čemu je problem..itko?
Jeste probali sa uTorrentom?
ne..jer sam gledao po forumima i web stranicama..mislim kad bi krenuo sve ono podešavat..da bih umro prije nego li bi skinuo ijednu igricu..
Isto, nisam probavao. U sustini mi i ne smeta pretjarano posto se pojavljuje tek pri kraju, a uglavnom sam uvijek za racunarom da ga ponovo pustim da se nastavi skidati, ali bih volio da saznam u cemu je problem da to rijesim. Jer ipak zna ici na zivce.
Jel može itko pomoć??...ma slušaj nije ni meni frka-al kad volim stavit da mi se preko noći skida-ujutru se ustanem i derem..kužiš me...možda da nije do portova....jednostavno neznam....
Evo i meni puca! Vjerovatno do tog klijenta, ja bih vam preporučio da pređete na uTorrent, nemoraš ništa podešavat osim portova!
ne..jer sam gledao po forumima i web stranicama..mislim kad bi krenuo sve ono podešavat..da bih umro prije nego li bi skinuo ijednu igricu..
O kakvom ti podešavanju pričaš?
DL/UL global limit i DL folder?
Slušajte uTorrent savjet, stvarno ništa ne treba posebno podešavati, a daleko najbolji torrent program je. Uz to ima jedna finta s njim, idete pod Help-About uTorrent i tu pritisnete CTRL+T i igrate dobri stari tetris. Još nikad nisam imao s njim probleme, rušenja, pucanje veze, baš ništa, a koristim ga par godina.
da,zašto mi je sproija veza onda skidanja igrice nego na bitTorrentu? jučer sma probavao baš
Facepalm
Facepalm
Znam ulogu seedera i leachera...stoga nemoj facepalm..lupat se u galvu..forum je za pomoć a ne odmoć..po tvom pitanju