Prvo sam potpuno uklonio stare,te zatim stavio nove,ali tu nastaje problem. Sve piše kao da su se novi učitali,ali slika opet šteka kao da nema drivera 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da pogodim ,Catalyst 9.12 AGP Hotfix ,skinut odavde?
Jednostavno nemaš sreće ,jel neke modele 2400 i 2600 AGP grafičkih taj hotfix podržava ,a neke ne.
Najbolje je da se vratiš na onaj koji podržava i koji si imal prije ,jel znam iz vlastitog iskustva da nema lijeka za ovo.
Znam da Catalyst 9.11 hotfix podržava sve modele.
Ne. Skinuto sa Saphireovih stranica, 9-10_agp-hotfix_xp32_dd_ccc
Imam i ja isti problem ali kod mene je starija graficka ATI RADEON 9600 XT
Kod mene ne radi catalyst, a ni driver mi ne radi kako treba, tako da ne mogu nista pokrenuti od igara, prijavi da nemam 3D Accelerator.
Ne znam sta da uradim da rijesim ovaj problem.
Skidao sam i drivere i taj hotfix sam instalirao ali on je samo za neke HD serije i opet ne moze, isto mi se desava slika mi stopa.
Dada, postoji za to učinkovito riješenje: Reinstalacija WINDOWSA.
Ali mi tražimo drugo riješenje.
Ne treba ti nikakva reinstalacija windowsa, imam također AGP grafičku i uredno instalirane 9.12 agp hotfix drivere. Moraš samo nakon instalacije catalysta ručno preko control panela (device manager-display adapters-update driver) instalirati ATI display driver.
Ne treba ti nikakva reinstalacija windowsa, imam također AGP grafičku i uredno instalirane 9.12 agp hotfix drivere. Moraš samo nakon instalacije catalysta ručno preko control panela (device manager-display adapters-update driver) instalirati ATI display driver.
Hvala. Probat cu pa javim.
Izbriši drivere koje imaš instalirane, zatim skini ovaj program, instaliraj ga, pokreni računalo u safe modu te zatim pokreni Driver Sweeper. Stavi kvačicu na ATI - Display -> Analyse. On će poskenirati zaostatke od starih drivera i izbrisati ih. Kada se računalo restarta instaliraj nove drivere. Ovo bi moralo pomoći. Meni je pomoglo.