Imam jedan komp spojen preko wirelessa... normalno sve radi... pokusavam spojit drugi komp na istu mrezu, podesila sam da se svatko moze spojit... i na tom drugom kompu nadje mrezu i kad pokusam connect nece... ali ima signala i pokusava se spojit ali non stop je na automatic...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I kad se spajam preko drugog laptopa sve normalno radi... ne znam u cemu bi mogao biti problem...pretpostavljam da nije u signalu, ni ruteru...
možeš li mi malo pojasniti, spojena si dakle wirelessom, gdje je router? sada želiš spojiti drugi pc također preko wirelessa na isti router ili? na koji način si se pokušala spojiti, i kako ti je spojen privi pc?
Koji OS, možda ćeš se morati spojiti manualno?
KOji router?
Prvi komp je preko wirelessa... router je u istoj prostoriji.... sada zelim spojiti drugi pc također preko wirelessa, usb.... na isti router... istu mrezu.... pokusala sam se spojit preko wireless network connection... i kad nadje mrezu connect... utipkam wep key.... trazi i onda nestane...
Probala sam se spojit i sa trecim kompom s kojim normano mogu....
Na svima je win xp...
Speed touch 780wl(i) preko t-com
Moglo bi biti da moraš ručno podesiti, ja sam imao isti problem
Odeš desnu tipku na wireless iconu/view wireless networks/lijevo dolje configure ili advanced (nemam xp pa govorim na pamet)/odeš na drugu karticu i dodaš mrežu i podesiš tako da je identično sve kao na routeru