Wireless - Pucanje veze sa torrentom

poruka: 10
|
čitano: 3.577
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Wireless - Pucanje veze sa torrentom

Ja imam vec duze jedan problem kod wirelessa. Koristim ga na PCu svojem jer mi nije zgodno busit rupe na zidu radi zice. Koristim Netgearov WG111v3 wireless adapter. Radi sve normalno osim ako ne radi torrent negdje. Nije bitno da li je torrent upaljen na mojem PCu il na laptopu na drugom kraju kuce. Svaki put kada se upali torrent puca mi veza, ali ne skroz nego me naprimjer samo baci sa TeamSpeaka ili mi puca u nekoj igrici. Torrent cak niti netreba nista skidati ili imati nesto u sebi. 3 sekunde nakon sto se torrent negdje upali meni zastoj. Moze li mi netko pomoc oko toga jer vec duze vrijeme me to muci tj. od kad imam taj adapter a to je vec poprilicno dugo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Wireless - Pucanje veze sa torrentom

mozda si prije nesto skidao pa ti to seeda (upload kb/s) pa te izbacuje........ provjeri

14 godina
neaktivan

Nisi ocito procitao sta sam pisao. Netreba nista biti u torrentu. Torrent prazan stoji bez iceg za uploadat il skidat i svejedno puca svaki cas dok je upaljen.

14 godina
neaktivan

Pa nisi ni ti mene ocito dobro skuzio , ako si nesto skidao sa prozora ''torrent'' moze ti prebaciti u prozor ''finished'' vidi jeli ima tu ista mozda ti seeda torrent , isto provjeri jel ti dobro zasticen wireless sa WEP keyem nazovi tcom koga vec i pitaj ih ili mi daj ime routera pa cu ti dati ip pa se spoji u postavke udes u wireless i osiguras wireless sa lozinkom.... koji internet imas ?

14 godina
neaktivan

Pa kad velim da nema nista u torrentu onda i mislim da nema nista. Niti pod finished niti nigdje. Prazan skroz. Imam ja WEP zastitu nije to problem nego torrent mi nesto ocito blokira il nes da mi puca zbog toga. Il je u torrentu il u adapteru drugo nije nista sigurno.

14 godina
neaktivan

pa daj onda provjeri adapter pa nam javi.....

16 godina
H3llHunteR kaže...

Pa kad velim da nema nista u torrentu onda i mislim da nema nista. Niti pod finished niti nigdje. Prazan skroz. Imam ja WEP zastitu nije to problem nego torrent mi nesto ocito blokira il nes da mi puca zbog toga. Il je u torrentu il u adapteru drugo nije nista sigurno.

Misliš, nemaš zaštitu?

Ajde, brzo stavljaj wpa, pa cemo onda nastavit s raspravom.

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
14 godina
neaktivan

Kakve uopce veze moze imati zastita na wirelessu sa pucanjem veze? :/

16 godina
H3llHunteR kaže...

Takve sto ti neki klinjo sa 10min gledanja you tube videa pokusava probit tvoju wep zastitu.

Naravno, i kada bi je probio, i spojio se, trosio tvoj internet, opet ne bi trebalo bit pucanja veza... Ali imas razlicitih alata, te mozda upravo na njih reagira tvoj firewall u routeru pa se gasi..

Opcenito, i da to nije stvar, wep je zastario, pređi na neki wpa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
H3llHunteR kaže...

Trosi tvoj promet i tebi onemogucava brzo surfanje.Isto tako vrijedi za antivirus provjeri jeli ti se mozda updatea nesto na pocetku , nisi jos odgovorio koji internet imas , bilo bi i dobro da navedes i ime routera da ti dam ip za postavke pa sam stavis WPA key i sve da njih ne zoves.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice