kad se spojim, u detaljima pod status mi piše "acquiring network adress" i nemam pristup internetu, iako kaže da je signal strenght very good / excellent. i onda kliknem na "repair" gdje nakon 5 minuta stane na dijelu "renewing your IP adress". i onda posli tog mogu normalno ići na internet.
samo mi smeta što to moram radit skoro svaki drugi put kad se spajam na internet...
imam wireless, od optime.
molim pomoć!

), a taj connection utility (ako je to onaj program di se može sve namistit) sam dobia na cdu sa ruterom. wireless zero configuratiion mi je isključen, pa ne znam kakve veze bi to trebalo imati s svim?
), a taj connection utility (ako je to onaj program di se može sve namistit) sam dobia na cdu sa ruterom. wireless zero configuratiion mi je isključen, pa ne znam kakve veze bi to trebalo imati s svim? reinstaliro sam windowse i odsada mi vise ne radi wzc.kada ga isljucim onda se dogodi sto sam gore napisao...molim hitnu POMOĆ!!
reinstaliro sam windowse i odsada mi vise ne radi wzc.kada ga isljucim onda se dogodi sto sam gore napisao...molim hitnu POMOĆ!!